Nook
(Skr3czu)
1 Wrzesień 2006 12:30
Numer Gadu-Gadu w Twoim zeszycie! 31.08.2006 W sklepach pojawiły się nowe serie zeszytów z miejscem na wpisanie numeru Gadu-Gadu ucznia. Gadu-Gadu to najpopularniejszy komunikator w polskim internecie, przez który rozmawia już blisko 6 milionów osób - część z nich to młodzież szkolna. Gadu-Gadu jest dla niej podstawowym sposobem na komunikację w coraz bardziej powszechnym internecie, służącym nie tylko do zabawy i pogawędek, ale i nauki, np. języków obcych. W najnowszej kolekcji zeszytów Unipap Strzegom rubryka na wpisanie numeru GG pojawiła się obok tradycyjnie podawanych informacji takich, jak: imię i nazwisko ucznia, klasa i nazwa przedmiotu. Teraz uczeń może również wpisać swój numer Gadu-Gadu. Dzięki temu nauczyciel może w razie potrzeby w prosty i szybki sposób skontaktować się z uczniem również poprzez internet! Unipap Strzegom wspólnie z producentem komunikatora Gadu-Gadu wychodzą tym samym naprzeciw potrzebom młodego pokolenia internautów. Numer Gadu-Gadu staje się niezbędnym elementem wizytówki każdego młodego człowieka, który podaje swój nr GG podobnie, jak numer telefonu komórkowego lub adres e-mail. Przez Gadu-Gadu komunikują się już nie tylko uczniowie między sobą, ale również nauczyciele z uczniami. Gadu-Gadu staje się tym samym nowoczesną, a jednocześnie powszechną formą kontaktu, służącą zarówno rozrywce, jak i nauce. Uczniowie grupują się między innymi w grupy tematyczne poświęcone np. nauce języków obcych i innych przedmiotów w portalu społecznościowym http://generacja.gadu-gadu.pl
Źródło:http://www.gadu-gadu.pl/biuro-wiadomosci-Gadu-Gadu_w_szkolnych_zeszytach.html
Wyobrażacie sobie sytuację, w której zapisujecie się na studia, do liceum, czy gimnazjum i informację, którą musicie podać koniecznie (tak jak imie, nazwisko, numer telefonu, adres e-mail) to numer gadu-gadu :shock:
Pozdrawiam
Morgen
(Morgenowsky)
1 Wrzesień 2006 12:31
Hahaha…
moim zdaniem przesadzili :mrgreen:
Juhne12
(Taex)
1 Wrzesień 2006 12:43
Przesadzili to mało powiedziane
:hahaha:
rudakita
(Hempbaba)
1 Wrzesień 2006 12:50
Nook:
którą musicie podać koniecznie (tak jak imie, nazwisko, numer telefonu, adres e-mail) to numer gadu-gadu
LOL :x Może i dobry pomysł ale to można pisać w zeszscie normalnym i zrobić róbryki.tylko AQQ
Złączono Posta : 01.09.2006 (Pią) 14:53
A jaka cena tych zesytów i ilu kartkowe??
Nook
(Skr3czu)
1 Wrzesień 2006 12:58
Ceny nie podali ,ale napewno nie są frogie cena pewnie normalna ;]
pozdro
dawidos
(dawidos)
1 Wrzesień 2006 12:58
Niedługo trzeba bedzie podawać meile i adresy IP . Według mnie przesadzili.
chrucik
(chrucik)
1 Wrzesień 2006 13:00
ehhh… shiza na maxa ;/ czego to ludzie niewymyślą :shock:
założę się że dzieci bogatych tatuśiów będą takie miały żby pochwalić się że mają internet i umią kożystać z gg (ale jak się coś zepsuje … choćby najprostrza rzecz to odrazu do serwisu )
pomocxp09
(Kamil198)
1 Wrzesień 2006 13:02
Coraz więcej osób przechodzi na skype, bo nie trzeba pisać :o
Akira
(Akira3179082)
1 Wrzesień 2006 13:05
Ale za to musisz mówić i nie możesz rozmawiac z kilkoma osobami oddzielnie. Według mnie lepiej by było jakby był JID
rudakita
(Hempbaba)
1 Wrzesień 2006 13:29
A jak taki zeszyt się nazywa??To się dzisiaj zapytam w kiosku.
Złączono Posta : 01.09.2006 (Pią) 15:54
Wydaje mi się że bedzie z twardą okładką.I logo GG z przodu(powiesze na szumbienicę :lol: ) i na tle żółtym.Napewno bedzie kosztował z ponad 3zł jeżeli bedzie twarda okadka.Ja kupie sobie taki zeszycik.Kto z was kupuje??
Nie mam co robic tylko podawać nauczycielowi swój nr GG… phi normalnie total dno…
rudakita
(Hempbaba)
1 Wrzesień 2006 13:58
kwisnia
(Kwisnia 1990)
1 Wrzesień 2006 14:04
zgadzam się ale taki zeszyt t chyba dla dźieciaka z podstawówki co chcę się pochwalić ze ma internet.
jeszcze opisu nie bedzie mozna dawac bo “nauczyciel patrzy” :x
Nook
(Skr3czu)
1 Wrzesień 2006 14:14
Dam taki opis:
a nauczyciel bedzie to widział
Pozdro
system
(system)
1 Wrzesień 2006 14:18
A ja miałem kiedyś zeszyt, w którym była rubryka na numer buta
Złączono Posta : 01.09.2006 (Pią) 16:19
P.S Chciałbym żeby kiedyś była taka mega awaria GG (co najmniej tydzień), że wszyscy przeszli by na tlena:D
Djablo
(Krzys92)
1 Wrzesień 2006 14:19
lol… niezły pomysł z tymi zeszytami…
@Nook święta racja… nie będzie można dawac jakis opisów na temat nauczycieli Przesada
die.eye
(Die Eye)
1 Wrzesień 2006 14:19
Ciekawe kto poda swoje gg nauczycieom 8)
mazek
(Maciejboss)
1 Wrzesień 2006 14:25
jeszcze miejsce na skypa powinno byc
rudakita
(Hempbaba)
1 Wrzesień 2006 14:25
Napewno nie ja.Nie jestem taki głupi.A ciekwe kto bedzie z nauczycieli miał GG?? :lol:
karlozet ja też ale żeby przeszli na AQQ choć AQQ obsługuje TLEn.
AVE AQQ ANTYGG .Moja ostatnia linija podpisu wszystko mówi! :lol: