Google Chrome-pisownia

Witam

Czy ktoś się orientuje czy ta przeglądarka oferuje sprawdzanie pisowni ?

Oferuje, jednak [jeszcze] nie dorównuje ono temu z Firefox’a.

A co sadzicie o tej przegladarce,testuje ja właśnie i bije na głowę wszystkie inne pod względem szybkości.

Mi ta szybkość nie potrzeba bo i tak te ms. mi nie robią różnicy. Dla mnie najważniejsze są wtyczki i dlatego nie zamienię FF na nic innego!

FF to ja już dawno zamieniłem na Opere właśnie przez wspomniane właśnie wtyczki które tak skutecznie spowalniały tą przeglądarkę.

Teraz testuje Google Chrome i jak na razie jestem bardzo mile zaskoczony.

Ja bez wtyczek żyć nie mogę! Klient poczty, czytnik RSS, sposób nawigacji (przeciąganie linków, tłumaczenie i wyszukiwanie tekstu poprzez zaznaczenie, blokowanie reklam), reminderfox (kalendarz współdzielony z klasą - bezwzględnie potrzebny), wyszukiwanie na dowolnej stronie poprzez pasek wyszukiwania i GreaseMonkey coś bez czego Ogame, hattrick i inne gry na przeglądarkę nie istnieją dla mnie.

Ale jeżeli ktoś nie potrafi albo nie chce mu się dostosować FF to niech używa czego chce! To jest to czego żadna inna przeglądarka nie zagwarantuje ale trzeba poświęcić trochę czasu.

Ja Chrome’a oceniam bardzo pozytywnie, pomimo jego bardzo młodego wieku. Szybka, stabilna, bez zbędnych dodatków [no może coś w stylu AdBlock’a by się przydało].

Krótko reasumując: spełnia swoje zadanie jako przeglądarka.