Gra uruchamia ise bez obrazu (Quake Enhanced)

Witam mam problem z dopiero co zaisntalowana grą Quake Enhanced jest to chyba pierwsza gra z tej seri .

Moj komputer :

Windows Xp z service pack 2

Geforce 2 Mx/MX 400

Procek Anthlon 1700 , 1,47 Ghz , 256 mb ram

Sb live 4.1

Gra sie strasznie tnie mimo wszelkich ustawien odchaczonych na off .

Zimeniam rozdzielczość a pochwili po paru minutach grania zmienia sie na inna lub nie wiadomo co jescze sie dzieje .

Myślałęm ze cos ze sterownikami od karty graf , wiec zaktualizowałem .

Po aktualizacji i restrcie kompa odpalam gre i co nie ma nic zadnego obrazu tylko dzwiek .

Gra jest zawieszona , nie moge zniej wyjsc naciaksm alt ctrl delete pojawaija mi ise jakeis kwadraciki na monitorze , punky w ktorych znajuduja ise jakeis tam rzeczy na planszy .

Chciałb zebyscie mi pomogli cos zrobic bym mogł spokojnie grac .

Nie obczaam tego , Call of duty chodziło idealnie a jest na wiekszych wymaganiach a to dziadostwo nie daje rady , cos jest nie tak .

Pomóżcie!!

trochę stara karta może dlatego

No niby stara ale jak call of duty chodziło bez błednie to nie czaje czemu tak istaroc jak quake i to 1 nie pojdzie. moze sciagnac jakeis nowe sterowniki czy coś?

a może wina leży po stronie płyty instalacyjnej? chociaż wontpie to pewnie

A inne gry? Coś mi się wydaje, że karta Ci się przegrzewa. Zobacz lepiej jak z chłodzeniem na niej… Sam mam GF4MX440 i ostatnio wiatraczek się zakurzył tak ,że ledwo co działał ;] Też miałem problem, nawet z uruchomieniem Tetrisa :stuck_out_tongue: