Gra w screeny z gier

Chciałbym żeby ta gra tak wyglądała. Można byłoby ją uruchomić na każdym kompie :lol: :lol: :twisted:

a druga literka ??:stuck_out_tongue:

a potem będzie biadolenie o 3. :? Jest zagadka i tyle.

Sudden Strike: Wojna o zasoby.

Też nie. Ale dodam, że z tym Sudden’em dobrze kombinujecie. 8)

Sudden Strike II na 100%

bcb7a726990c956dm.jpg

AZPR nie bądź taki do przodu bo Cię z tyłu zabraknie. :?

To nie jest SS 2.

Moja zagadka dalej aktualna. 8)

to nie jest SS II ?

Twój screen:

http://img234.imageshack.us/my.php?imag … 6a8rm6.jpg

Mój:

http://www.deafgamers.com/suddenstrike2pic4.jpg

i nadal twierdzisz że to nie jest ta gra? więc może to dodatek do niej albo SUDDEN STRIKE - FOREVER innej możliwości nie ma, tylko ze SS:F miała inny interfejs

NIE ! to nie jest Sudden ani żaden dodatek. Ale notabene gra jest w pewien sposób związana z SS.

Więc … ;]

Myszak skoro jest powiazana z SS to przeczysz sam sobie… wiec może Sudden Strike: Total War II Neue Missionen < ale to jest nieoficjalny dodatek…

AZPR widzę, że jsteś uparty. Ale jak nie znasz się na tym to nie pisz. :? Bo nie masz racji … gra jest powiązana z SS ale to nie znaczy, że nazywa się SS albo jest jednym z jej dodatków. I to na tyle.

:roll:

Myszak poprostu jedno mnie zastanawia, skoro gra ma powiazania z SS, nie jest dodatkiem i Twórcy tej gry byli tak leniwi że nie zmienili interfejsu ani nie porpawili nic w grafice? a nie jest to nic z tytułow ktore wymieniłem no to troche to dziwne… a wcześniej jeszcze naprowadzasz ludzi że dobrze kombinuja z nazwą…

Hidden Stroke

Resource War

Anthology

Ma powiązania. Ale nie jest to dodatek.

:o Pisałem, że ta G R A jest // ma P O W I Ą Z A N I A z SuddenStrike’iem.

Żadna z tych.

Cold War: Conflicts

Oto dowód:

3ui2.th.jpg

Ale trzeba przyznać, że ta gra ma interfejs identyczny jak pierwszy Sudden Strike. :slight_smile:

no brawo. :slight_smile: Gra ma ten sam interfejs bo jest to następcą SuddenStrike’a tworzonym przez tą samą firmę.

michalj82 --> zadajesz. :slight_smile:

Co to za gra ?

cotozagrael8.th.jpg

Dark Messiah: Might & magic?

Dla 100% pewności poczekam na potwierdzenie :slight_smile: .

To Dark Messiah.