Playstation tyle moge powiedzieć a i GT i Gt 2 odpada kategorycznie jak nikt do wieczora niezgadnie (mam nadzieje ze nie :P) to zadam coś łatwiejszego he he jak mi pozwolicie a jak nie to damy szanse innym aby nas zagieli jakimś screenem
To jest unfair ja nie mam PSa tylko PC! Zagatki z gier na konsole nie powinny się liczyć 
Właśnie to jest gra w screeny z gier komputerowych a nie konsolowych. TArudno powiedzieć czy mniejszość czy większość grała, gra na konsolach więc żadnych zagadek z konsol.
FXJ napisał:
chrucik (Autor tematu)napisał:
SPC napisał:
a screeny z gier na pc i na konsole czym sie różnią?A może te z konsoli to nie screeny.zgadujcie dalej. 
Proste jak but, na joypadzie naciskasz przycisk [print screan] a następnie odpalasz przeglądarke internetową Sony Explorer i wrzucasz na jakiś serwer fotkę (pewnie w formacie *.PS3) ;] Chyba też zainwestuję w konsolę – jakie możliwości 
tu sa zasady odnośnie tej gry chrucik (Autor tematu)napisał:
-ale niejest napisane ze ma sie zrobic Prt Scr i wstawiać. Złączono Posta : 21.11.2006 (Wto) 11:34
-musisz podrzucic pomysł do sony może go uwzgledną a tym czasem czekam jeszcze na dwie odpowiedzi jak dalej bedzie jakiś spor o to i tamto to wstawie jakis screen z Pc pasuje
Daj screena z PC bo i tak nikt nie zgadnie ![]()
a moze to WRC 1 albo 2 :>
dales takie zdjecie ze nic niewidac omg chlopie zastanow sie co dajesz:/
To wygląda na jakąś strzelankę wojenną…Może CoD ?
nie to nie CoD.
Któraś część Delta Force? :?
operation flashpoint 2 ???
to równierz niejest Delta Force zadna część
T-72 Bałkany w Ogniu. :mrgreen:
Co do poprzedniego screenu tej konsolowej gry to co to właściwie była za gra ?
Tak trafiłeś w 10 a skąd wiedziałes ,a tamta gra to GT 5 na PS 3
Po prostu to jedyny tytuł symulatora czołgów, który kojarzę, bo w CD-Action była kiedyś jego recenzja. :mrgreen:
Dobra, co to za gra ?
Czy to jest tycoon ??
nastepnym razem jak odgadne to dam wam fife 2010 albo pesa 8 moze zgadniecie :>