Gra w screeny z gier

Ta gra ma inny interfejs. :hmmm:

Nie.

3 dni…

z moja męczyli się tydzień i nikt nie zgadł aż ktoś złamał zasady :smiley: :evil:

NIECH KTOŚ WRESZCIE COŚ ZADA NOWEGO! Dziękuję ;]

4 dni… :? Ford , znajdź chwile i coś zadaj.

P.S. Może wprowadzimy nową ustawe do tematu :lol: , gdy nikt niezgadnie zagadki w ciągu 24 lub 48 godzin niech twórca zagadki zada inną. A jak nie on to ktoś inny :wink: (żeby temat się nie “stopował”) Prosze o wypowiedź twórcy tematu ( chrucik ).

Zamiast marudzić to byś zgadywał :stuck_out_tongue: Tamta zagadka to faktycznie dość trudne ;]

Coś nowszego:

67817he.JPG

Just Cause ? :stuck_out_tongue:

Nom :mrgreen: Szkoda że mam tylko demko przeszedłem je już chyba z 20 razy :smiley:

Ford , opłaca się tą gre kupować ?? napisz mi jakie ma wady i zalety :>

Poczytaj recenzje :stuck_out_tongue: Moim zdaniem jest kijowe sterownie wozów, ale za to pięknie lata sie samolotami i pływa łodziami, poza tym te widoki… ;] Więcej po demku powiedzieć nie moge, bo jest tam ogranicznik czasowy (20 minut chyba), można grać aż nie zajdzie słońce, cały czas masz wanted level i goni cie policja i wojsko, i nie mozesz opuścić terenu misji (tj. takiej jednej wyspy).

tak poza tematek jak się startuje tym śmigłowcem? Bo w demie niewiedziałem jak nim ruszyć :smiley: Bunio czekamy …

Na Shift do góry, a na Ctrl na dół sie leci 8)

Niech ktoś inny zada.

Ja nie mam pomysłów. :wink:

No to zadaję :slight_smile:

361e1203dc9ebb42.jpg

Cos mi sie tak kojarzy z gta. Gta:Vice City?

To nie ten tytuł :slight_smile:

GTA Vice City Stories? Jeśli dobrze to niech ktos inny zadaje :stuck_out_tongue:

Zgadza się :slight_smile:

No to ja coś zadam :mrgreen:

screen