HALF LIVE 2 najlepsza grafika w grze jaka widzialem , FEAR za bardzo sie blyszczy wszystko a oblivion za blade
SpellForce 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja bym jeszcze dorzucił hitman blood money . wprawdzie gra dopiero wyjdzie w maju ale szykuje się niezła grafa i spox giera :mrgreen:
Taaa… Full detale chyba jak sobie namalujesz…
No zła nie jest, ale czy najlepsza…
SAPER!
Trzeba poczekać do września na Gothica 3, ciekawe czy bedzie grafika lepsza od Obliviona? Oby!
Niee… Gothic 3 ma mniejsze wymagania więc cudów raczej nie stworzą Zła na pewno nei będzie… ;]
Wg. mnie obecnie najlepszą grafikę ma Need For Speed Most Wanted. Oczywiście wraz z wejściem DirectX10 pojawi się Crysis który poprostu powala jakością grafiki i kimentyką postaci. Natomiast muszę z przykrością stwierdzić że rozczarowałem się jakością grafiki w Tomb Raider Legend. Ta gra nadal ma - hmmm, co tu owijać w bawełnę - marne textury.
FEAR , Spellforce 2 ,TES IV: Oblivion , Legacy of Kain Defiance ( :lol: )
Najładniejsza grafika ma gra Mario a tak napoważnie to oczywiście Oblivion
U mnie dziala na fulu … na rozdzialce 800x600 i z oswietleniem HDR … .
Jak wejde do miasta to zaczyna troche (a czasami troche wiecej niz troche) szarpac … .
Ale tez jest to wina mojego juz w tej chwili nie najlepszego proca … .
Po wymianie na jakiegos Athlona64 3200 powinno wszystko ladnie chodzic … ale przycinac sie czasami zawsze bedzie
Zawsze można zainstalować Morrowinda, jak ma się trochę słabszego kompa. Chociaż wymagania i tak ma nienajmniejsze.
Nie bendzie lepsza grafika od Obliviona ale gra zarówna bendzie fajna.
Oblivion jest niezły. Morrowind mnie nie wciągnła, ale przy obku trochę czasu spędzam. Co do grafiki w Gothicu, poszukajcie screenów, Wygląda to bardzo przzwoicie, ale czy w grach teg otypu grafika jest najważniejsza?
PS.: Kicek182 , bendzie - źle, będzie - dobrze
W grach RPG najwazniejsza jest jednak fabula.
Sorki za brak polskich znakow - szkolny linux.
Sorki za offtop, ale chyba wasz informatyk to woźny po przeszkoleniu, skoro z pliterkami nie może sobie poradzić.
co do Obliviona gralem wczesniej na 1.7 athlon xp z giga ramu i 6600 gt i chodzil w miare na srednich detalach z hdrem w rozdzialce jakiejs dziwnej 78costam na 7cotam. Ale grafa sie spalila wiec wykombinowalem sobie athlona 64 3 ghz + giga ramu plus nvida 7600gs 512 mb i dziala bardzo przyzwoicie w rozdzialce 800x600 detale cieni na maxa swiatlo hdr ustwaienia widoku oprucz trawy na polowe trawa na maxa w lesie ma tak 33 FPS w podziemiach bez walki kolo 90 z walka spada do 30 wiec chodzi bez zajakniecia
hehe
Polecam jeszcze Half-Life 2 Lost Coast.
Chociaż jest to krótka gra ,pokazująca możliwości technologii HDR ,jest warta chociaż chwili.
Są z płyty Live ,a komputery ledwo co uruchamiają je.
DynaBlaster