GTA SA Problem


(Kameleon09876) #1

Uruchamiam i wyskakuje raport o błędach.Czym może to być spowodowane??


(x-awier) #2

Możliwe, że tym, iż gra nieoryginalna :slight_smile:


(Kameleon09876) #3

A czym jeszcze może??


(Szymszejdi) #4

Skoro wyskoczył raport o błędach to podaj jego treść. Sprawdź czy masz najnowsze sterowniki do grafiki.


(immortality?!) #5

a kiedyś ta gra chodziła ci normalnie czy od zawsze tak masz...instalowałes jakies mody,pathe,spolsczenia ??


(Kameleon09876) #6

Nic nie instalowałem pierwszy raz ją uruchamiam. A jakie sterowniki Do Nvidia geforce II xp są najnowsze??


(Ford Fokus) #7

A gra oryginalna?

:expressionless: Ty chcesz na tym grać w GTA SA?

Jaka reszta kompa?


(Kameleon09876) #8

1800 Mhz

Geforce 2 64 MB

256 RAM

Złączono Posta : 02.09.2006 (Sob) 22:55

Tak wygląda ten raport:

raportts6.jpg

Złączono Posta : 02.09.2006 (Sob) 23:00

raport2ac3.jpg


(Ford Fokus) #9


(Błażej) #10

Najnowsze nie znaczy najlepsze.

Poszukaj sterowników z serii 56.xx


(x-awier) #11

tak się zastanawiam czemu nie odpowiedziałeś :clever: :roll:


(Kameleon09876) #12

A może są jakieś inne sterowniki do gier które mogą pomóc???

Złączono Posta : 03.09.2006 (Nie) 8:24

A gra oryginalna.

Złączono Posta : 03.09.2006 (Nie) 8:27

Rozumie ktoś coś z tego raportu??


(Krzychuu) #13

Pójdzie mu na niskich detalach kolega ma taki sam sprzęt i mu chodzi.


(Arekdbz) #14

nawet jeśli nie to nie ma nic do rzeczy. Spróbuj ponownie zainstalować gre :wink:


(Shawn Michaels) #15

Oj ma bo jeżeli ma nieorginała to nikt mu niepomorze :twisted:


(Kameleon09876) #16

Już działa.Zainstalowałem inne spolszczenie :stuck_out_tongue: :o :o