Gta sa

witam

moim zdaniem to prawie niczym nie różnią się obie wersje SA

różnią się tylko ceną i dodatkami

to wszystko :smiley:

osobiście poczekam na “zwykłą” wersję :roll:

Regulamin forum nie pozwala :\

Mnie trochę zaciekawiło to, że dzisiaj byłem w MediaMarkt i Gta SA kosztuje 209 zł, pudełko z napisem w lewym, górnym rogu PC DVD-ROM a z tyłu pisze, że jest to CD-ROM. Wprowadzanie ludzi w błąd !!

Mam gta sa zainstalowałem ale sie tnie troszke przycina co zrobic dane mam 256ramu 1.34GHz NVIDIA GEFORCE 2 MX/MX 400 CO ROBIC BY LEPIEJ CHODZILO BY SIE GRAC DALO

Ciesz się, że ruszyło :wink: , dokup RAM’u i zmien grafikę, wted nie będzie ciąć.

RAM MÓWISZ I BEDZIE OK a klarte graficzna tez kupic

Jasne…

GTA: SA można zamówić taniej na http://www.ultima.pl

Cieszcie się, że na GF2 64MB działa…

Grafika jest niewiele lepsza od tej z VC, ale chyba nie o to tu chodzi.

Adidadi, spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do Twojej karty graficznej.

jest działa na gf 2 :hurra: :yupi: i wszystkie minki jakie są :D:D:D:D

dokupie tylko ramu i buut :smiley:

szybko kupywac

A ja się boję czy mi pójdzie na procku 1000MHz… ale pocieszam się faktem, że jednemu gościowi poszło na Celeronie 433MHz :D.

Właśnie jak z grafiką ? Doszły mnie słuchy, że tekstury przechodniów się nachodzą na siebie :?

mam najnowsze. Reinstal gry też nie pomógł

Szczerze mówiąc to sie nie zdziwiłem, gdyż grafa jest podobna do tej z VC, która działała na minimalnych detalach na komputerach od 400mhz. Pozatym ile ten “gościu” miał ramów? :smiley:

256, GF2MX.

Co do Media Marku.

U mnie to wogule GTA:SA jeszcze sie nie pokazal :?

Jak sie pytam czemu to niby problem ze spedytorem czy cos takiego.

Bylem zbyt zdenerwowany zeby kogos sluchac :slight_smile:

Niby ma byc jutro ale jak nie bedzie to juz doprowadza mnie do szewskiej pasji.

I niby to ma zwalczac piractwo :? Takie postepowanie + podwyzszanie ceny o 100% na pare dni przed premiera tylko podnosi stopien nielegalnosci :?

Ale ludzi wrabia Media Markt :confused: Myśle że troche za duza ta cena 209 zł :confused: góra 189 zł bym dał ale nie 209 zł po upadali na głowy

Najlepsze jest to ze poczatkowa cena miala byc 259zl :?

Jestem ciekaw czy to zmienia bo nic nie bylo mowy zeby cena byla 209zl.

Media Markt to jedyny sklep gdzie jest wszystko tak ( niby ) na czasie wiec sobie moga pozwolic na takie ceny :? Najgorsze jest to ze oni o klientach nie mysla.

Kurde ja za tyle zabulilem w Empiku ale na Rynek Glowny w Kraku mam raptem 15 minut na noga wiec :evil: a moglo mi jecsze zostac na jakas Gazete :evil:

Na tej stronie macie orginałke za 109,90!

http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=2581

Kurcze u mojego brata wszystko działa a gra sie tak nie wyłącza może czas na reinstal windy :?: