Gta sa

LICZNIK PRĘDKOŚCI DO SAN ADREAS

SPOLSZCZENIE DO SAN ADREAS

Buu, spolszczenie do 4 liter :/.

ja już mam :smiley: AMD athlon 2600xp+,GF 6600,512MB ddr,SP2 i gra chodzi płynnie na najwyzszych ustawieniach na rozdzielczosci 1024x768 ajjj

Wiecie co może mi ktoś przejdzie misje z motocyklem gdzie musze rozwalic goscia jade razem z OG. Wysle mu nawet seve. Ja nie moge tego zrobic z lagami. Powiedzcie mi co mozna zrobic zeby bylo mniej laow wylonczyc dzwiek

Ustawić rozdziałke 640x400 głębia kolorów 16, detale na low, minimalny draw distance i będzie śmigało :D. Start>Uruchom>dxdiag>Dźwięk>Przyspieszenie dźwiękowe daj na minimum.

Qrde a mi nie chodza moje mp3 :confused: robie wszystko co udalo mi sie przeczytac na roznych forach ale i tak nie chodzi :confused: O co biega ?

W grze? Jak tak to powiedz jak to zrobić, bo ja mam ustawione 800/600lecz - zmienić nie moge, klikam i bez zmian :?

musisz to zrobić przed rozpoczęciem gry :slight_smile:

ustaw rozdzielczość jaką chcesz i naciśnij Enter

Zmienia się strzałkami <- i -> i klikasz ENTER dla potwierdzenia, wtedy zmienia się rozdziałka i mozesz wracać do gry ;]

gdzie ma ustawic low detale??

w menu “Display” i “Advanced” będzie :smiley:

Wiecie co nawet na srednich mi sie nie zacina:DTHX WAM.

Wreszcie przeszłem ta misje:}

Moze ejstem zacofany, ale jest juz spolszczenie do GTA:SA

A ja ciągle nie moge przejść misji gdzie sie goni Fredka :slight_smile: na motorze. Jak myślicie, gdybym wcześniej ( przed misją ) przyjechał do tego miejsca, w którym wróg robi 1 zakręt, wpisał kod na czołgi :smiley: i zastawił nimi sciane on wtedy niemógłby skręcić, a ja bym go w tym czasie zwyciężył. Albo 2 sposób, Freddy dopero jedzie, gdy sie wyjdziedzie z domku na motorze, a co by on powiedział, na mój sposób, wysiąść z pojazdu, podejść blizej i wpisać kod na bauzke ( dalej pisąc nie musze co zrobie z bazuką).

Myślicie, że to zadziała? :stuck_out_tongue:

To spolszczenie to totalna klapa. Może sie coś poprawi w wersji ostatecznej, ale polecamsie uczyć angielskiego

Ten temat już podałem że jest spolszczenie.

Zgadzam się z ty te spolszczenie to totalna klapa.

czesc, mam taka sprawe. Od prawie tygodnia non stop grałem w GTA SA bez żadnych problmów aż do dziś, tj. włanczam rano GTA SA i gram sobie a tu mi nagle na pasek wywala no t osobie mysle cos sie tam w tle właczyło i mi gre zminimaliowało, wiec rozłaczyłem sie z netem, wyłączyłem aplikacje działające w tle i właczam GTA SA ponowie i to samo pogram 2 minutki i na pasek wiecie ci jest ??? Przedtem mi to sie ani razu nie zdarzyło.

A ja dalej z pytaniem , Jak wyalczyc swoje mp3 , prubowalem wszystkiego co pisalo we wczesniejszych postach i innych forach ale nic :confused:

Ja mniałem taki problem okażało się że mam śmietnik w kąpie pare wirusów jak usunołem to wtedy było oki.