HotZlot 2014 - wątek ogólny

Trochę się wygłupię, ale chciałbym się dowiedzieć cym jest osławiona Loża szyderców?? :?

http://www.dobreprogramy.pl/Shaki81/Blogger-od-kuchni-wywiad-z-Loza-Szydercow,45779.html

Oski9191

Jak mawiał mój Ojciec.

Nie głupi ten co nie wie, lecz ten co się boi zapytać :slight_smile:

Tutaj już mamy typy :slight_smile:

Na szczęście jestem młodszy :smiley: (choć łysawy) xD 

Nie łysawy lecz z mniej bujną czupryną :slight_smile:

To ewolucyjna przewaga ponieważ, rowerze i gdy biegnę mam mniejszy opór powietrza:D

O! Ale tu się dzieje…  widzę że niektórzy już w drodze na Zlot… :slight_smile:

a i przypomniało mi się że przy Zamku jest ten fajny mostek na spacery :smiley:

Ten, gdzie w ramach chrztu zlotowego zrzuca się newbie? :wink:

Yeap, ten sam.

Leyda, tam też zakopuje swoich absztyfikantów :slight_smile:

I tak pewnie nic nie wygram ;]

Dlaczego nie widzę relacji na stronie HotZlotu 2014 ? Widać ją dopiero kiedy wchodzę na  HotZlot 2013/ relacja… med_gallery_59685_20_334534.jpg

PS: Szkoda, że na głównej stronie DP nie ma zegara odliczającego czas do rozpoczęcia HotZlotu- większe emocje, lepszy PR i fajna zabawa :slight_smile:

PS2: Już działa- relacja jest widoczna :slight_smile:

Gdzie Ty się po jakichś mostkach włóczyłaś? :wink:

Jedyny jaki pamiętam, to ten dojazdowy z głównej ulicy, co do którego miałem obawy czy nie zamieni mi auta w łódkę, wbrew mojej woli :smiley:

:stuck_out_tongue:

beduin75

Będziesz ??

Zawsze jestem na Hot Zlot :slight_smile: Jak nie ciałem to duszą :slight_smile: Tym razem jak Big Brother :slight_smile: :stuck_out_tongue:

PS: Za mało się udzielałem na DP i nie dostałem zaproszenia w tym roku- w sumie to zasłużenie :frowning:

@WODZU jest taki drewniany mostek ,mam nadzieje że jeszcze stabilny :slight_smile: niesamowite miejsce naprawdę :slight_smile:

Sie ma wszystkim, przyszedłem się przywitać, co by nie było, że nie jadę w tym roku :slight_smile:

no więc…

sie ma

Sie wie sie ma :P :)

A jedziesz  ?? Nie ma Cię na liście  :?

…taki żarcik :stuck_out_tongue:

A gdyby trafiło na kogoś ze słabym sercem? :stuck_out_tongue:

To by się miejsce zwolniło :stuck_out_tongue: