HotZlot 2014 - wątek ogólny

Hej,

Oj, widzę, że się będzie działo. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Zapytam niedyskretnie… co się będzie działo? :stuck_out_tongue: chyba że chcecie zorganizować imprezę integracyjną z darmowym piwem dla redakcji DP, to napiszcie mi o tym w PW żeby się nie wydało :stuck_out_tongue:

@Andrewi - jedziemy ! i weź totem :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ej… ale ja póki co nie wiem o co chodzi :smiley: serio :smiley:

Hej,

Wiedziałem, że jak tak napiszę, to się co niektórzy zaciekawią. :slight_smile: A sprawa jest bardzo prosta. W Katowicach minimum raz na dwa miesiące zbieramy ekipę na dobroprogramowe spotkanie pizzowe - oczywiście złociste i pogaduchy. Atrakcją jest na przykład to, że można spotkać się ze znanym zlotowym celebrytą - Overem. Stosowna informacja pojawi się jeszcze oczywiście, ale jeśli ktoś chce przybyć - nie ważne skąd - zapraszamy. Zresztą zawsze w statusie profilowym informuję o tym gdzie i o której się umawiamy. :wink:

PS. Jeszcze tylko 55 postów do okrągłych trzech tysięcy!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Chyba do 2899 :smiley: coś cienko z matematyką :smiley: Od mojego zostało 155 :slight_smile:

Hej,

No i tutaj mamy mały rozjazd, bo ja Twój post widzę z numerem 2846 - no ale pewnie przez to, że jakiś post jest ukryty. A stówka gdzieś mi się zjadła. Po ciężkim dniu w pracy czasami tak jest. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Więcej szczegółów :slight_smile:

Robimy małe poHotzlotowe spotkanie w katowicach, serdecznie zapraszamy wszystkich Zlotowiczów z Katowic i okolic na pizze i piwko w jedynym i niepowtarzalnym gronie! Termin został wyznaczony na 8 sierpnia tj. piątek o godzinie 17 :slight_smile: Jeśli jesteście zainteresowani, dołączcie też do wydarzenia na G+ :slight_smile:

link do wydarzenia:

https://plus.google.com/u/0/events/cjhq8pemrc5jt27b3n442lsv1bc?authkey=CLmYycrFsJCH7wE

9 sierpnia to sobota :stuck_out_tongue:

Sobota to idealny dzień na relaks i wyluzowanie :wink:

Chyba że preferujesz poniedziałki ale nie ja ;)…

No a weekend z celebrytą jest równie bezcenny co klimat :slight_smile:

Spotkania nieco zazdroszczę :smiley:

Chyba, że coś się kiedyś uda w kuj-pom :wink:

PS> Nie wiem ile dziś kto złocistego wypił… ale zabawnie czyta się te wpisy :wink:

Złociste… Wiosenka, piszesz już jak rasowy HotZlotowicz :smiley:

Hej,

No a jak - pewnie!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Jedziemy do kato? :slight_smile:

Tak dużo wspomnień ze zlotu w komentarzach, a co w temacie tegorocznej musztardy? Czy była tak smaczna jak zeszłoroczna?

PS.

3 tysięczny post w tym wątku, coraz bliżej :wink:

Znalazłem kupon zniżkowy do Zamku na Skale http://gruper.pl/x.php/1,66838/Podroze-Hotel-Zamek-na-Skale-3-dniowy-pobyt-2-noclegi-w-lipcu-albo-wrzesniu-ze-sniadaniami-zwiedzaniem-zamku-koncertem-na-zywo-dostepem-do-strefy-wellness-i-dodatkowymi-atrakcjami-dla-2-osob.html Dosyć tanio.

To jedź.

A nie jestem? :stuck_out_tongue:

Jestem za :smiley:

A Wy się w ogóle dogadaliście czy piątek czy sobota spotkanie? Bo te dwie opcje widziałam :stuck_out_tongue: Żebyście się tam odnaleźli w Kato:P

Akurat serio mówiłem z tym wyjazdem - bo to pierwszy weekend od początku czerwca, na który nie mam planów. desert13 dołączyła w tym tygodniu do zbieraczy punktów, więc już zmiennika na jazdę bym miał (i to nawet takiego co jeździ wolniej :stuck_out_tongue: ). :slight_smile:

To wcale nie jest głupi pomysł :slight_smile:

Była pomyłka w poście, aczkolwiek jeśli tak zacne grono z tak daleka będzie chciało nas zasilić w szeregach to myślę że damy radę zrobić to w Sobotę :slight_smile: