HotZlot 2016 - wątek ogólny

Racja, tylko mięczaki nie podejmują konkretnych decyzji od razu i odkładają to do samego końca. Więc ok, wezmę! :smiley: :stuck_out_tongue:

Pewnie, że można :stuck_out_tongue:

Ja na ColdZlot 2 lata temu przyodziałem pomarańczową kurtkę, polecam :smiley:

Góry, to góry a więc pogoda losowa. Porządna kurtka zawsze się przyda,

No i GOPR łatwiej wypatrzy :slight_smile:

Przydać się przyda, ale na zimę przy do -10stopni :stuck_out_tongue_winking_eye:

W porze dziennej ma być super słonecznie…w nocy nie spada poniżej dziesięciu…jak na zamówienie… r010.gif

Otaczają mnie mięczaki :stuck_out_tongue: Nie zapomnijcie śliniaków :smiley:

Pamiętaj, że nie wszyscy mają tyle tłuszczyku, który grzeje i nie piją tyle trunków rozgrzewających co my :stuck_out_tongue_winking_eye:

Co do trunków to bym się zgodził :wink:

To nie powód by się mazgaić byle drobnym spadkiem temperatury. Ta dzisiejsza młodzież stała się jakoś delikatna i  po prostu słaba … :stuck_out_tongue: Zimno, to się ruszaj lub się napij rozgrzewającej … herbaty :wink:

Dla Was starszych lepiej jak młodzi dbają o zdrowie :slight_smile: Bo warto wspomnieć o tym jak to młodzi ratują Dinozaury, które co poranek jęczą i ględzą wzdychając na cały świat, bo np. trawa za głośno szumi :stuck_out_tongue: :smiley:

A “Młodzi” zdrowi, żywi, uśmiechnięci… :>

Mi tam nie musisz mówić, całą zimę chodzę w klapkach, chyba, że śnieg przebiera :stuck_out_tongue:

A pamiętacie takie jedne szczególne skarpety? :smiley:

Ja pamiętam, że mimo wszystko to było bardzo nieładne zagranie.

Mam mieszane uczucia co do tych pamietnych skarpet. Sama sytuacja malo sympatyczna,  ale sami spojrzcie kogo dotyczyła i jak skończył. 

@SebaZ  to się nazywa zdroworozsądkowe podejście do sytuacji.

Brawo Ty :slight_smile:

Też tak wtedy postąpiłem i rok później już nie powtórzyłem tego błędu :smiley: To zdecydowanie nie kurtka na zimę :slight_smile:

Jak napisał wyżej Pan@Pangrys: “Zimno, to się ruszaj lub się napij rozgrzewającej … herbaty ;)” a nie obciążaj odpowiedzialnością niewinną kurtkę :wink:

Każdy kto uważa sytuację ze skarpetkami za nieodpowiednią jest strasznym smutasem. Nie było tam kompletnie nic nie stosownego. Mam dziwne wrażenie, że większość tego na oczy nie widziała i wyobraża sobie nie wiadomo co. 

@Szuri21 Takie numery można sobie odstawiać w gronie najbliższych znajomych, a nie publikować w sieci. Nawet jeśli właściciel skarpetek był, jaki był, to chyba nie powód, aby zniżać się do pewnego poziomu? Jeśli facet chce coś wyjaśnić drugiemu facetowi, to załatwia to z nim osobiście, a nie na oczach szerokiej widowni.

Trochę to słabe, jeśli opowiada się wszem i wobec jakich to wspaniałych ludzi spotyka się na Zlotach, a w relacji, którą oglądają tysiące osób, wywija się taki numer. I właśnie na takiej podstawie większość może wyobrażać sobie nie wiadomo co. To nasza wspólna odpowiedzialność dbać o renomę tej imprezy.

Przepraszam bardzo, ale jaki facet i jakie wyjaśnienia? :smiley: ale ok, niech będzie po Waszemu. Pamiętaj, że mówimy tylko o samym tekście na ‘prywatnym’ blogu, to co się działo później nie podlega mojej dyskusji. Mowa o anonimowym ‘systemie’, któremu przydałby się jakiś update. Koniec tematu.