Ile macie RAM'u?

ja mam na 1 kompie 256 a na drugim 512 ale tu będzie za kilkanaście 1024

512 (400) Good Ram :slight_smile:

Ja mam 2x 1024 Kingston

Ja mam 1024 Kingston

2x 1024

Pamięć fizyczna 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) :frowning:

3 x 128MB. Na Windows’ie Xp trochę się muli, czekam na Linux’a może tam będzie lepiej!

U mnie 512 na jednym kompie, a na drugim 256 8)

Ja mam 256 MB. Co do gry GTA SA wystarczy 512 :wink:

Ja mam te ramy: 2x Geil 1GB DDR2 800 Dual Chanel Kit - polecam.

CZy mnie oczy nie myllą 2x Geil 1GB :shock:

Nie nie mylą. :oops:

Ja mam 512 MB, wcześniej miałem 256 MB, ale wczoraj dołożyłem sobie kolejną kość :slight_smile:

Teraz mam 1GB 8)

No tak czytam i juz bardzo zadko spotykane sa pamięci 128 :o i 256 :x, teraz pamięc ponizej 1 GB to juz mało…ehhh…jak ten czas leci, jeszcze 3 lata temu to było coś ;]

Ale patrząc na ankietę, pamięć 256 MB jest na drugim miejscu i posiada ją co czwarty użytkownik biorący udział w ankiecie, więc jeszcze chyba tak do końca nie odeszły do lamusa, no a wiadomo teraz nowsze programy i gry wymagają więcej pamięci, dlatego też standardem są pamięci 512 MB :wink:

ja bym powiedzial ze raczej 1GB :slight_smile: chyba nikt kupujacy nowego kompa nie bierze 512MB, no chyba ze do jakiegos biura jako maszyna do pisania :slight_smile:

a jak wejdzie Windows Vista 1GB ramu bedzie chlebem powszednim :slight_smile:

The_Thing , i własnie dlatego tej Visty nie zainstaluje ;] Linux rulez ;]

Jeżeli tak mówisz to fakt iż Vista zabiera 512 MB RAM na działanie Windowsa, czy gra w np. sims 2 wymaga drugie tyle pamiętci (512) :wink:

ehhhh, tam co tu gadać Vista będźie nie wypałem :? co to za system co takie ma wymagania przeciez nie jedna gra na takich by ładnie chodźiła np. GTA SA, Fifa 06, NFS MW… duzo by tego było. Windows XP jest najlepszym chyba dotychczas systemów Microsoftu, a mniałem 98, ME, i na 95 pracoałem w szkolnej pracowni kiedyś. Spoto osób zostanie przy XP no 512 mb, dla samego systemu no to przesada… :roll: