Ile macie RAM'u?

ja mam 1 giga ramu

Ja mam 256 i mi czasami muli. 512 w zupełności by mi wystarczyło.

Ja mam 512…i prawie jestem zadowolony. jakbym miał 1GB ramu to juz coś wszystko pieknie śmiga…no ale wg tego myślenia musiałbym wymieniac kompa co miesiąc:D

1. Za mało… :?

Ja mam 512 MB wszystko nawet nieźle chodzi, ale przydałoby się drugie tyle :wink:

Ja ostatnio dokupiłem 512 i mam 768 MB. :smiley:

ja mam 512 ale mi nie wystarcza niedługo dokładam nastepne 512

Ja mam 2 GB RAM i jakos daje rade. :smiley:

ja mam 512 i na razie chodzi ok, ale zamierzem dokupić co najmniej 256 :slight_smile:

256 i drugie tyle będę musiał kupić :slight_smile:

512MB RAM Elixir/333Mhz.

Ja mam 512 i narazie mi wystarcza do gier i do pracy :smiley:

ja jakiś miesiąc temu musiałem obowiązkowo zakupić 512 ramu gdyż co włączałem jakąś grę to od razu wywalało na pulpit z komunikatem braku pamięci wirtualnej (edycja tej wartości nic nie dawała).

to było bardzo dziwne bo jak miałem starszy sprzęt ale tyle samo ramu to komunikatu w ogóle nie nie było. :?

to takżem oja mała aluzja do mojego podpisu… :stuck_out_tongue:

ja 256 i mi starcza w zupełności

Ja Mam 2GB Ram’U :stuck_out_tongue: 4*512MB Ram 400MHz DDr Dual :D:D:D I sądze zekazdy powinien miec conajmniej to 512 MB RAM :smiley:

taa powinienes dostac tytul kopacza roku, niewiem jak zes sie dokopal do tego tematu, ale zobacz kiedy ostatnio ktos cos w nim pisal :roll:

Spójrz na to z innej strony, lepiej, że odkopał temat, niż założył nowy :slight_smile:

Pozwolę sobie zaktualizować dane.

Od niedawna - 768 MB RAMu

512 MB :mrgreen:

Ja mam tylko 192 MB ram i w żadną gre sobie pograc nie moge :frowning: :cry: a na dodatek staroświecki procek Celeron 433 Mhz co prawda sprzed potopu ale lepszy ten niż zaden :slight_smile:

Ja mam 512 ale w tym tygodniu dokupie nastepne 512 :slight_smile: