Ile zł za strone www?

Wiesz dlaczego w naszym kraju jest bieda i ludzie mało zarabiają? Bo zawsze znajdzie się taki podobny do ciebie który zrobi coś za darmo. Kumpel taką stronę tylko że z zarządzaniem treścią wycenił klientowi (firma) na 8tys. netto i klient nawet nie mruknął tylko zapytał kiedy dostarczyć materiały. Oczywiście klient dostanie fakturę bo kumpel robi to oficjalnie. BTW, Jeśli jak napisałeś ktoś jest “w tym dobry” to nie będzie pracował za takie pieniądze.

Widziałeś stronę jaką on zrobił ? jeżeli nie to po co się udzielasz.Ja wyceniłem jego stronę…

nie wiem coś ty wyceniał, ale link do jego strony pojawił się dopiero znacznie później w tym temacie…

A widziałeś to?? Bo ja widziałam… za takie strony nie ma sensu brać większą kasę… za dużo “gotowców” i zbędnych gadżetów…

Nook ma rację co do tego ile ma facet wziąć za stronę… Taka jest niestety prawda…

Nie jestem specem w tej dziedzinie, bo dopiero się uczę projektować i tworzyć strony, dopiero stworzyłam 4 projekty, ale jakoś nie brałam skryptów-gotowców, tylko: “Kompendium PHP i MySQL”… “ASP.NET”… “Ajax” i jazda… Więc jak ktoś mi chce płacić, to przynajmniej mam czyste sumienie, że jest za co brać kasę…

Ale po jego pytaniach na forum można było się domyślić co on oferuje ! 8)