jak znajde tego esa w komórce to napisze ci go na pw
widzisz - sam masz wątpliwości
sorki - ale czepić to się można pociągu - irytują mnie takie teksty - moderator to, moderator tamto, moderator siamto
skoro zostałeś poproszony o zmianę podpisu, to znaczy, że coś z nim było nie tak. Wielu pewnie w to nie uwieży, ale w naszych działaniach kierujemy się regulaminem, a nie tym, że się “czepiamy” bo kogoś nie lubimy.
Zresztą - po co ja to piszę - przecież i tak nikt tego nie potraktuje poważnie i jutro następny user (a właściwie dziś) napisze, że moderator się niego czepił… ech szkoda gadać
ale akurat do Ciebie nic nie mam w końu kiedyś byłeś zwykłym userem a o reszcie tego powiedziec niemoge bo jestem na forum za krótko :lol:
update - czepić to ja się teraz mogę twojego podpisu - nie podoba mi się, bo jest dla mnie obraźliwy jak i dla userów - Twój manifest jest delikatnie mówiąc nie na miejscu - i co ty na to ??
W ten sposób możemy bawić się w nieskończoność, więc dajmy sobie na wstrzymanie i “żale”, że ktoś się “czepia”
niechce juz wyciągać starych brudów ale była taka sytuacja że napisałem cos na sb pewien moderator nazwijmy go pan X napisal do mnie na pw to mu odpisalem i tak sie zaczeło w pewnym momencie pan X stwierdził ze nie podoba mu sie mój podpis i dał mi ostrzeżenie wtedy otrzymałem ich 3 :x sprawa ucichła do momentu gdy znowy dostałem pw ze napisałem cos niezgodnego z regulaminem na Sb i został mi wyłaczony podpis oraz dostałem zakaz pisania oczywiście jest to telegraficzny skrót i mogłem cos pominąć ale to co pisał mi pan X na pw to :x sam mnie prowokował :x zebym …