Szczerze powiedziawszy zawsze wątpiłem, że jak natknę się na jakiś problem, tu już przy instalce… ;d
Przy instalce, mniej więcej przy trzeciej kresce postępu - komunikacik i fiasko…
Więc proszę o pomoc. 
Pozdro
Szczerze powiedziawszy zawsze wątpiłem, że jak natknę się na jakiś problem, tu już przy instalce… ;d
Przy instalce, mniej więcej przy trzeciej kresce postępu - komunikacik i fiasko…
Więc proszę o pomoc. 
Pozdro
moze instalka jest skopana
pobierz np stad:
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=24&id=788
a stad polski pakiet jezykowy:
Też tak myślałem, ale każda z trzech instalek jakie mam działa tak samo…
heh u mnie było dokładnie to samo
i nikt mi na forum nie wierzył 
w koncu nie zainstalowałem- bo sie ni da 
czym ściągasz jakimś akcelatorem ?
poprosiłem teraz koleżankę o zainstalowanie (z http://www.dobreprogramy.pl ) i tez u niej nie da sie przeprowadzic instalacji - ten sam komunikat …
Do polkO :
Dwa razy GetRight’em, raz wbudowanym w Firefoxa menedżerem.
Uhu, nie jestem sam… :?
Dodam jeszcze jedną ciekawostkę. Miesiąc temu zainstalowałem. Bez problemów. Nie robiłem defragu, ale usunąłem JetAudio. Teraz zaczynam tego żałować… 
EDIT:
A może ktoś ma jakąś starą instalkę niewiele starszej wersji JetAudio? 6.x, byle nie 6.2.1? Zaczynam coś podejrzewać. 
a macie zainstalowany ms installer 3.1 (najnowszy?)? moze to jest przyczyna. dostepny na pewno z windows update.
u mnie bez problemow instaluje ten program.
Złączono Posta : 24.07.2005 (Nie) 12:42
mam na dysku jeszcze wersje 6.1.7… z plikiem spolszczajacym interfejs programu… jak dalej jestes chetny napisz na priv (najlepiej na jakis komunikator, bo tu sa problemy z dostarczaniem wiadomosci na priv) wrzuce na serwer podam adres i sobie skopiujesz.
Dzięki, stefe , ale od kumpla już mam.
I uwagi dla tych co mają ten sam problem co ja (już się z nim uporałem):
Kto nie ma MS Installer 3.1 (3.0 chyba też może być, ale lepiej mieć 3.1) - niech pobiera.
Zainstaluj wersję 6.1.7 / 6.0.6 / 6.x, przynajmniej u mnie z tym problemów nie było.
Na nią dopiero 6.2.1.
U mnie śmiga od teraz. Popróbujcie podobnie chociaż.
U mnie jest ten sam problem wyglada to na ze instalka jest skopana.
dzięki GreenHorn
dałbym Ci pochwałę, ale niestety nie mogę 
odtwarzacz jak na razie super
chyba winamp będzie uninstaled :]
pozdro 
Mam taki problem:po odinstalowaniu JetAudio w wersji 6.2.1 i próbie zainstalowania od nowa wyskakiwało mi okienko “błąd transferu składnika”.Takie jak w swojej wiadomości wcześniej podał GreenHorn.Ale już przy następnej próbie instalacji Pokazuje się komunikat “ten program wymaga directX 9,zainstaluj directX 9 i spróbuj ponownie” A przecież go mam zainstalowanego.A mogło być tak pięknie.Czy ktoś wie o co tu chodzi.Proszę o pomoc.Dzięki.
Złączono Posta : 26.07.2005 (Wto) 13:17
Już sobie poradziłem,więc dzięki za ewentualną pomoc.8-))