Instalacja Nero. Nie można register X Kod błędu:2


(Ple91) #1

Witam. Mam taki problem. Instaluję Nero 7, ale przy samym końcu instalacji wyskakuje

bladnerogb0.th.jpg

Próbowałem już kilka razy. Odinstalowywałem nawet Your Uninstaller! 2006, żeby nie zostały żadne pliki z wcześniejszych instalacji.

Wyskakują też z plikiem Soundbox.ocx, VSTBridge.dll, BCGPOleAcc.dll, i jeszcze kilka innych... Niektóre mają "Kod błędu: 0"

Wiecie co może być nie tak?


(Ryszard Adamek) #2

Sprawdź czy masz zainstalowane Net.Framework w wersji 2.0 Jeśli nie to zainstaluj wpierw potem dopiero Nero. Korzysta podczas instalacji. Pozdrawiam.


(Ple91) #3

Mam zainstalowane .NET Framework 3.0…


(Ryszard Adamek) #4

Trójka ma w sobie już wersję 2.0 Mam pytanie. Z czego instalujesz aplikację z “pudełka” czy z pliku? Najpierw trzeba z pudełka a potem update.

Złączono Posta : 22.06.2007 (Pią) 23:23

Chodzi o to że w zakupionej wersji na płycie jest pełna wersja.


(Jigovsky) #5

Wygląda jakby był problem z wcześniejszymi codecami filmu/dźwięku lecz mogę się mylić. Najprawdopodobniej wina jakiegoś CodecPacka który konfliktuje i nie pozwala zarejestrować kodeków/komponentów z Nero. Odinstaluj kodeki, uruchom ponownie kompa i spróbuj zainstalować na nowo Nero. Wcześniej przydało by się przeczyścić rejestr.


(Ple91) #6

Wersja z pliku.

JigSawPL miałeś rację. Odinstalowałem kodeki i Nero zainstalował się normalnie.

Bardzo dziękuję za pomoc.


(Jigovsky) #7

Cieszę się, że pomogłem. :slight_smile:

Pozdrawiam.