My chętnie pomożemy zawsze. Ale przedstawiłeś trupa do reanimacji. Religa by nie dał rady.
ten linux co podałem w linku, albo win7
Najtańszy ryzen za 250 vs twój procek. Chyba mi się nudzi.
Patrząc jakby na to że nie prosiłem o gadanie o parametrach komputera czy jego krytykowaniu czy co kolwiek tylko o co inne a jak on już będzie chodzić to już jest moja sprawa A co do chodzenia Windowsa 10 na tym procku i HDD to chyba nikt z was nie widział tego w praktyce tylko czytając wymagania się wypowiadacie a prawda jest taka że miałem na tym komputerze odpalone 8 kart w Operze, grałem jeszcze w między czasie w NFS-a i słuchałem muzyki i jakiś problemów nie było także no nie wiem z kąd wy bierzecie takie informacje xd bo ja jak narazie byłem zadowolony i jestem dalej i nie interesuj mnie opinia innych ludzi xd dla mnie działa i wystarczy, a co do pomocy przy tym temacie już jest nie ważne ponieważ już ktoś z innego forum mi pomógł i chociaz nie marudził i nie pouczał bóg wie po co wystarczyła prosta odpowiedzieć
Dzięki i temat do zamknięcia
Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że nie zadałeś pytania.
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Chyba 32GB
-
Dostałeś odpowiedź - kup pendrive 8 GB, choćby wysyłkowo.
-
Instalkę Windows możesz też rozpakować na jedną z partycji, jeśli da się ja ustawić jako aktywną do bootowania i z niej przeprowadzić instalację, ale po sposobie, w jaki się wypowiadasz, wnioskuję, że zapewne nie dasz rady, dlatego wracamy do punktu pierwszego.
Wypowiadam się tak jak powinno się wypowiadać do osób które nie potrafią napisać prostej odpowiedzi tak jak to jest na innych forach tylko pieprzyć coś 3 po 3 i nic nie potrafić wytłumaczyć Po drugie już to dawno zrobiłem i jednak “udało mi się” bo dostałem poradę od kogoś kto bardziej ogarnia pisanie odpowiedzi na forum niż wy a wy tylko potraficie się wymądrzać jacy to wy nie jesteście zajebiści i jacy mądrzy a tak serio to nic nie wiecie bo nic nie sprawdziliście w praktyce xd także no pozdrawiam i dzięki chociaż za 1% pomocy w tym co już zrobiłem po paru godzinach po napisaniu tego posta Żegnam