Internet bardzo muli


(Krzysiekn7) #1

Witam tak jak w temacie od jakiegos czasu bardzo zaczoł mulic mi net ale tylko na przegladarkach , po zakupie lapka wszystko chodzilo elegancko a po pewnym czasie zaczoł mulic skanowalem system w Malwarebytes i znalazł jakies 2 ale po restarcie myslałem ze bedzie lepiej ale nic . Poradzcie co mam z tym zrobic


(rgabrysiak) #2

Poprosiłem o przeniesienie twojego tematu do działu bezpieczeństwo.

Wykonaj niezbędne logi zgodnie z informacjami z poniższego tematu:

obowiazkowe-logi-t253052.html


(Krzysiekn7) #3

ok

http://wklej.org/id/818912/

chyba dobrze wkleilem?


(Atis) #4

Dlaczego zainstalowałeś dwa programy antywirusowe?

Odinstaluj Trend Micro lub Avast.

Odinstaluj wszystkie śmieci:

Wincore Mediabar

Babylon Toolbar

Incredibar Toolbar

DealPly

Web Assistant

MediaBar

Pobierz AdwCleaner

Zamknij przeglądarkę internetową.

Uruchom AdwCleaner i kliknij Delete

Na koniec pokaż nowy log.


(Krzysiekn7) #5

teraz wygląda to tak

http://wklej.org/id/818962/

tylko problem jest bo nie moge znalesc tego" Media bar" w panelu sterowanie w dodaj" usun programy" nie moge go znalesc a i jeszcze jedno dlaczego lapek tylko przy przegjadaniu samego neta zuzycie procka czasem jest 100 % a w domu na PC tego nie ma?


(Atis) #6

Nie widać żadnej infekcji.

Do okna Własne opcje skanowania / skrypt wklej:

Kliknij Wykonaj skrypt i zatwierdź restart.

Później kliknij Sprzątane.


(Krzysiekn7) #7

no wydaje mi sie ze dziala lepiej ja caly czas uzywam google chrome a w tym skrypcie co dales jest duzo dotyczacych IE ale jutro sprawdze lepiej bo dzis juz ide spac bo jurto do pracy , z góry dzieki za pomoc =D> jaks flaszke ci wisze :roll: