Internet explorer 7.0 youtube.com problem


(system) #1

jak w temacie, nie odtwarzają się filmiki flash, site krzyczy że wersja flash playera jest stara, o zgrozo jest najnowsza :expressionless:

jakieś sugestie ?

pozdrawiam


(aero) #2

jaką wersje flasha teraz masz?

Jak ją instalowałeś ?

Odinstaluj obecną wersję i zainstaluj tę :

http://www.idg.pl/ftp/mac_1270/Adobe.Fl ... .28.0.html


(system) #3

ze strony adobe i już próbowałem reinstalować plugin ...

problem rozwiązałem :wink:


(aero) #4

to odinstaluj wszystko z adobe flash player, zainstaluj wersję którą podałem :wink:


(Renek 1962) #5

Cały pic polega na tym, że nie można tego odinstalować. Dodaj/usuń u mnie nie ma wpisu. W dodatkach opcji internetowych można wyłączyć ale nie można usunąć. Na youtube nie idzie ale inne niektóre strony chodzą. Na adobe pokazuje sukces instalacji z nowym flashem.


(Respev) #6

A próbowałeś alternatywnych przeglądarek (Firefox or Opera)? Z nimi jest mniej problemów...


(Wujek 15) #7

Firefox <-- z tym na youtube jest wiecej problemow niz tym pierwszym IE :slight_smile:


(rgabrysiak) #8

Co do odinstalowania Flasha można znależć programik w supporcie który się z tym upora (nazwa Unistall Flash Player)


(system) #9

tak uzywam firefoxa i opery :stuck_out_tongue: a co do usunięcia adobe flash playera to jest tmo możliwe oto link

http://www.adobe.com/cfusion/knowledgeb ... d=tn_14157


(Zaspa) #10

Witam,

Miałem ten sam problem, nie odtwarza filmików flash player. Instalka ze stron adobe nic nie daje, wyskakuje że jest ok i dalej nic.

Jest rozwiązanie problemu.

http://www.softwarepatch.com/internet/flash.html

Po instalacji install_flash_player_active_x.msi wszystko działa poprawnie.


(klopas) #11

dałbyś linka na Windowsowego flasha a nie mac os ;/


(Renek 1962) #12

A nie używaliście wcześniej funkcji systemowej - oczyszacznie dysku. U mnie po tym manewrze znika flash. Trzeba odinstalować podanym przez rgabrysiak programem i ponowne zainstalowanie.