Internet po instalacji service pack 2


(A Zyla) #1

Po zainstalowaniu servic pack 2 , nie wchodzi nic w przegladarkach ale np.komunikatory dzialaja prawidlowo.Bylo kilka trojanow ale usunalem byly tez komuniaty o lukach krytycznych - Q 77434 iQ 77435.Po uaktualnieniu nie ukazywaly sie ale po instalacji "dwojki" niehodzaprzegadarki choc zaraz po uruchomieniu daja stronki potem nic juz nie mozna zrobic.Avast jest jedyny bo centrum bezp. jest wylaczone nie mozna tez uruchomic firewalla bo pisze ze dostawca obsluguje te rzeczy.Lecz u mnie na kompie chodzi wsystko z firewallami wlacznie a to przeciez ten sam dostawca.Moze lepiej usunac (jak sie da) service pack 2. Aha zawsze po odpaleniu pojawia sie komunikat;

SOFTWARE/Microsoft/Windows/curent verion/run. Mozna cos z tym zrobic?


(Tomekvip22) #2

Sp2 instaluje się na czysty system bez wirusów, przed instalacją należy go oczyścić. To może być przyczyna wadliwego działania systemu


(Rkizeweter) #3

Weź pisz sensownie - bo pospiech nic nie daje - FIREWALL i ANTIVIR przed zainstalowaniem karty sieciowej albo uruchomienim IE 6.0000 6.5007…01~$#


(JNJN) #4

Proszę używać polskich znaków,opcja zmień i popraw.JNJN

Może warto postawić świeży system od razu XP z SP2.

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=25048


(Spam) #5

Wklej logi.


(A Zyla) #6

Przed instalacja byl wyczyszczony.

Złączono Posta : 06.10.2006 (Pią) 20:00

logi wklejone :http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?p=719501#719501


(Rkizeweter) #7

Jaki wyczyszczony - weź od nowa zainstaluj - będzie działał. Co mi viewtopic zorganizujcie sięw tych systemach wreszcie - nie będzie problemu.