Aha jeśli tak to bardzo przepraszam najwyraźniej nie zrozumiałem treści na następny raz będe uważniej czytał
Ale jeśli chodzi o tą stronkę to i tak nie zmienie zdania bo naprawdę słucham tego od kilku godzin i dalej się trzymam na nogach :lol:
Aha jeśli tak to bardzo przepraszam najwyraźniej nie zrozumiałem treści na następny raz będe uważniej czytał
Ale jeśli chodzi o tą stronkę to i tak nie zmienie zdania bo naprawdę słucham tego od kilku godzin i dalej się trzymam na nogach :lol:
Ściągnąłem… przesłuchałem … wyrzuciełem…zapomniałem :rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=vjvVBCNc … ch=Loituma tu oryginalna wersja.
Jest to piosenka śpiewana po fińsku :]
ktoś pewnie “śpiewa” tzn. robi na Was jakies wrzuty a Wy sie jeszce z tego cieszycie :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=cF_rMpiwzQA&search=Loituma - niestety jak ta piosenka działa na ludzi :?
Mnie się nic nie dzieje, wogóle nie czuję się zahipnotyzowany :?
Ten filmik zrobiony dla jaj czy na serio :roll:
Na mnie to nie działa ale kto wie jakbym posłuchał dłużej.
Gdy to wlaczylem pomyslalem ze to jakies g**** i wylaczylem ale pozniej spojrzalem na komentarze i wlaczylem jeszcze raz…A teraz tego slucham non stop :twisted: :!: Co zrobic :shock:
8)
Mnie jakos poprawia humor i moge sluchac bez przerwy, nie mam choc przez 1sek takiej mysli by to wylaczyc, ale tak czy siak moge to wylaczyc Ta dziewczyna co kreci porem to ona jest z Bleach bo to ogladam ^^
Na mnie tak samo po minucie wyłączyłem bez problemu :x
Widziałem to już kiedyś. Nawet minuty nie wytrzymalem.
Ae teraz będzie inaczej. Skoro Chuck Norris 3 razy policzył do nieskończoności, to ja wytrzymam do końca tego kawałka :mrgreen:
Tak mnie zakrecilo, ze mam ochote na PORA :lol: Ale wersja do ktorej dal linka- lynx jest o niebo lepsza (taka ztechnowana :mrgreen: ). A tak na serio beznadzieja… jabarilla…
ma to ktos w formacie mp3
Faja zamiasst sie wsłuchiwac w ten bełkot przeczytaj tez wszytko co masz na tej stronie…
Podobno forum nie zezwala na umieszczanie linków do tego serwisu :?
Jeżeli nawet, to nic o tym nie wiem
Ostatnio o tym asterisk pisał, jeżeli uważasz, że post łamie regulamin, to po co go cytujesz? :?
Hehe, niezła muzyczka, w ogóle to już umiem troche to śpiewać. Tylko że czaem trudno za tym nadążyć.
Ale w ogóle to beka z tego, i FKRĘĘCA :lol:
Nie rozumien jak miżna słuchać przez 2 i pół godziny, jak zremiksowana Mandaryna śpiewa
To głupie, ale fajne. W przeciwieństwie do innych “piosenek” Mandaryny. 8) 8)
Włączyłem sobie to, zacząłem czytać wasze posty i popropstu nie moge z beki wyrobić
Złączono Posta : 17.05.2006 (Sro) 10:42
We łbie mi szumi :shock:
Złączono Posta : 17.05.2006 (Sro) 10:42
I cos niedobrze mi się zaczyna robić :x
Ale nie wyłącze :lol: