Jak masz na imię?

A zauważyliście jakie piękne mają nicki. Żeby nie było post OT: mam na imię Karolina .

Asterisk - to gwiazdka w haśle! Tamten - to był Asteriks! :smiley:

Ponieważ wywiad działa 8) - informuję, że znam imiona modków! :stuck_out_tongue:

Dalej, to już jak na Allegro; stawka podstawowa skromna! :lol:

A, żeby nie było - że OT - to oczywiście mam żeńską odmianę imienia Fiesty, czyli: Nabuchodonozora!

Fajnie - to gdybasz :evil:

:smiley:

2 X OT==== :> Kosz

Co za czasy - wszystko na sprzedaż:evil:

PS. To w zasadzie , jako oferta handlowa - też OT

ja jestem Kuba

PoZdRo :lol:

Bartek :lol: Miło mi :slight_smile:

==== :> Shark

nie wystarczy już tych OT :evil: - ileż można kasować :twisted:

Witajcie jestem nowa, mam na imie Sandra :smiley:

witam wszystkich. Mam na imię Ania /chociaż niektórzy wolą Anulka :slight_smile:

ps. pozdrawiam wszystkie dziewczyny na Forum /nie liczy się ilośc tylko jakość----faceci, pamiętajcie o tym! !!

Witam wszystkich, jestem Mateusz 8) .

A ja mam na imie Andrzej :smiley:

A ja mam Pawcio :smiley: Ładnie nie??? :stuck_out_tongue:

Romek :smiley: milo mi :slight_smile:

Co to za wywiad?

Dowiedziałas się z prywatnej korespondencji, a teraz co chcesz pokazać przez takie pisanie? :smiley:

Dobry wywiadowca trzyma dla siebie pewne informacje i nie pisze takich rzeczy. :twisted:

Update

Ci, którzy nie wiedzą, jak mam na imię, mogą próbować dopasować jakieś patrząc na moją fotkę :slight_smile:

:okulary:

Wyciągnąłeś mój wyalienowany cytat, który w całym kontekście był łatwo domyślnym żartem - warto było również zwrócić uwagę np. na to:

Update

Ci, którzy nie wiedzą, jak mam na imię, nie rozpaczają - w internecie operuje się loginami! Imiona to zbędny balast…

Tego akurat nie pisałaś w tym temacie, może przy innej okazji i owszem ale tyczyło to zupełnie innych osób :smiley:

Ciekawe, prowadziłaś sondę? No, ale jeśli tak piszesz, widocznie nie ma powodu do rozpaczy :hahaha:

Niekoniecznie balast i niekoniecznie zbędne! :slight_smile:

Na pewno łatwiej i szybciej jest zidentyfikować (w sensie rozpoznać) osobę, nic ponad. No może można ukryć pewne rzyczy, chociażby płeć :twisted:

:okulary:

Coś co niektórzy wstydzą się swoich imion.

Jam jest Jacek. Pozdrawiam wszystkich.

Pisałeś już o tym wcześniej :twisted: :

Post OT - kasacja

:lol: :lol: :lol: Siemano! Michał jestem!! :lol: :lol:

----------------------

Po cóż te krzyki

Asterisk

Tobie chyba też nie :smiley:

Jestem Wojtek… miło mi 8) :smiley: :smiley: :smiley: