A zauważyliście jakie piękne mają nicki. Żeby nie było post OT: mam na imię Karolina .
Asterisk - to gwiazdka w haśle! Tamten - to był Asteriks!
Ponieważ wywiad działa 8) - informuję, że znam imiona modków!
Dalej, to już jak na Allegro; stawka podstawowa skromna! :lol:
A, żeby nie było - że OT - to oczywiście mam żeńską odmianę imienia Fiesty, czyli: Nabuchodonozora!
Fajnie - to gdybasz :evil:
2 X OT==== :> Kosz
Co za czasy - wszystko na sprzedaż:evil:
PS. To w zasadzie , jako oferta handlowa - też OT
ja jestem Kuba
PoZdRo :lol:
Bartek :lol: Miło mi
==== :> Shark
nie wystarczy już tych OT :evil: - ileż można kasować :twisted:
Witajcie jestem nowa, mam na imie Sandra
witam wszystkich. Mam na imię Ania /chociaż niektórzy wolą Anulka
ps. pozdrawiam wszystkie dziewczyny na Forum /nie liczy się ilośc tylko jakość----faceci, pamiętajcie o tym!
Witam wszystkich, jestem Mateusz 8) .
A ja mam na imie Andrzej
A ja mam Pawcio Ładnie nie???
Romek milo mi
Co to za wywiad?
Dowiedziałas się z prywatnej korespondencji, a teraz co chcesz pokazać przez takie pisanie?
Dobry wywiadowca trzyma dla siebie pewne informacje i nie pisze takich rzeczy. :twisted:
Update
Ci, którzy nie wiedzą, jak mam na imię, mogą próbować dopasować jakieś patrząc na moją fotkę
:okulary:
Wyciągnąłeś mój wyalienowany cytat, który w całym kontekście był łatwo domyślnym żartem - warto było również zwrócić uwagę np. na to:
Update
Ci, którzy nie wiedzą, jak mam na imię, nie rozpaczają - w internecie operuje się loginami! Imiona to zbędny balast…
Tego akurat nie pisałaś w tym temacie, może przy innej okazji i owszem ale tyczyło to zupełnie innych osób
Ciekawe, prowadziłaś sondę? No, ale jeśli tak piszesz, widocznie nie ma powodu do rozpaczy :hahaha:
Niekoniecznie balast i niekoniecznie zbędne!
Na pewno łatwiej i szybciej jest zidentyfikować (w sensie rozpoznać) osobę, nic ponad. No może można ukryć pewne rzyczy, chociażby płeć :twisted:
:okulary:
Coś co niektórzy wstydzą się swoich imion.
Jam jest Jacek. Pozdrawiam wszystkich.
Pisałeś już o tym wcześniej :twisted: :
Post OT - kasacja
:lol: :lol: :lol: Siemano! Michał jestem!! :lol: :lol:
----------------------
Po cóż te krzyki
Asterisk
Tobie chyba też nie
Jestem Wojtek… miło mi 8)