Jak odblokować porty w neostradzie przy firewallu?


(Kamillech) #1

Mam Problem z DC++, jestem na passive, nic! Jestem na active tez nic, a jak wyczytalem to sprawa firewalla, jak moge odblokowac okreslone porty? Wiem ze sie jakos do w eMule zrobil to za mnie program, odlblokował i juz. pomyślałem sobie: "to wpisze sobie jakies inne porty w eMule i wykorzystam je w dc++, a później powróce w eMule do starych portów" , ale czy nie jest tak że przy zmianie portów stare są zamykane? chcem zacząć coś ściągać !!


(wieszak) #2

A tak spytam nieśmiało .

Czy jesteś podłączony do jakiegoś huba ? Na wszelki wypadek poczytaj .

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=11650

dobreprogramy.pl :: Zobacz temat - DC++ Konfigutacja i Użytkowanie


(Kamillech) #3

Jasne że jestem podłączony, nawet do trzech hubów!! mam problem bo musze odblokować port tcp i udp, chciałbym udostępnić pliki (jak powinien robić wzorowy internauta :smiley: :smiley: :smiley: ). Napiszcie jak mam to zrobić !!

Fajnie że ktos mi fachowo pomógł..... no obejszło sie bez większej akcji, jakby ktoś szukal informacji jak odblokować porty to znajdzie ją na tej stronie http://support.microsoft.com/default.as ... -us;308127

bardzo serdecznie polecam się. Dziekuje tym którzy odpisali na mój post, ach zapomniałem to była tylko jedna osoba, och och, ale mam ochote arudzić wrrrrrr......