Jak stronke WWW(html) to o czym?

No ale co np. ?? Bo jak dam opisy telefonów tą są na wp.pl jak dam loga itp to są na wiele wile inny stronach? Ludki pomóżcie mi!

Mi Twa strona nie działa :?

Możesz all zainteresowania połączyć na jednej stornie. Nic przeciez nie byłoby przeciwko, jeśli zrobił byś np. po lewej stronie odpowiednie działy i tam od góry TO JEST PRZYKŁAD!!

Home

O mnie

Rowery

Komputery

Telefony

Kontakt

Coś takiego no… więcej wiary w siebie :stuck_out_tongue: :lol: :smiley:

No właśnie sęk w tym, że jak chcesz zrobić stronkę o popularnym temacie to musisz mieć wuchtę materiałów i to nie byle jakiej jakości, inaczej nie ma sensu, bo są już setki takich stron, na dodatek posiadających sponsorów i przede wszsytki staż. Pamiętaj, że na siłę to nic nadzwyczajnego nie wyjdzie, więc posiedź sobie nawet nie myśląc o tym, może samo przyjdzie, a jak nie to czekaj dalej :wink:

Tylko że ja bym niechciał czekać! Bo się będe nudzić a tak jak będe robił sronke to mi zejdzie! :stuck_out_tongue:

PS: motorniczy10

stronka nie działa ponieważ ją usunołem! Bo nie wiem czy tam na niej zamieszczone materiały były zgodznie z prawe! :stuck_out_tongue:

Ale być może ją wżuce!!

Chyba wiem!! Zrobie stronke z humorem!! Jakieś kawały śmieszne filmiki itp.! Może to przejdzie? Jak sądzicie??

Liczy sie pomysł. Trafiłem kiedyś na stronke, do której nieraz wracam.

Autor ciągle ją zmienia, ale ma oryginalne poczucie humoru.

Oto przyklad - info o własnym programie

strona o mnie tez by byla dobra wystarczy popatrzec na spozywany przeze mnie trunek na avatarku i na ten bajerancki oldschoolowy sweterek :roll: wiesz jak dlamnie pisanie tematu o czym mogl bym zrobic stronke to sorki ale :x ale poczekaj wyjme zraz z szafy karty tarota zaloze jakas chuste na glowe postawie szklana kule na stol i zobaczymy jaki pomysl bedzie w kartach :lol: lub szklana kula moze miec jeszcze kilka jedwabistych pomyslow :x

Ja zrobiłem o grach. Tylko mam problemu z wżuceniem jej do neta i pokazaniem jej światu, ale nad tym pracuję. :smiley:

A na stronę z humorem też będziesz musiał mieć SPORO materiałów. Może być ciężko, ale spróbować możesz.

Zrób o astronomii. Tych stron niestety jest mało i przydałoby się wzbogacić kolekcje :slight_smile:

Dawałbyć tam wszystko co znajdziesz, wyprawy kosmiczne(załogowe, bezzałogowe), newsy, opisy etc. :smiley:

Jeśli sie tym nie interesuje to dobrej strony i tak nie zrobi.

darmowe softy, dzwonki, sms

instrukcje obslugi all telefonów

jak sciagac simlocki

etc.

:twisted:

No włąśnie o astronomi nie zrobie! :stuck_out_tongue: Może zrobie o humorze? Mam troche! Tego! :stuck_out_tongue:

Zrób zobacz co wyszloi najlepiej spytaj się kogoś o ocenę poczym wżuć do neta.

Jak nie wiesz o czym, to po prostu nie rób…

Możesz zrobić stronę o ortografii.

Proponuję zrób stronę o fotografii cyfrowej i zamieszczaj tam swoje fotki, żeby ludzie mogli je oceniać :lol:

Marny pomysł.Tyle tego jest że nie masz szans.Moim zdaniem jedyna twoja szansa to zrobienie stronki o jakimś piłkarzu npZidanie( jak chcesz to mogę ci pomóc) albo o Krzynówku

Proponuję o Niczem (Fryderyk Nietzsche, 1844-1900).

:diabel:

Albo przynajmniej o jego wąsach.

180px-Fryderyk_Nietzsche.jpg

:lol:

Tego jeszcze nie było :hahaha: :hahaha: :lol:

Popieram :rotfl:

Bardzo śmieszne!1 Ale widze że mi już nie pomożecie!! Bo się wyśmiewacie ze mnie!! :frowning: :frowning:

Sam najlepiej sobie pomożesz, tu padło już wiele pomysłów :lol: