zainstalowałem sobie ostanio jakiś program ale nie działał więc go zdeindtalowałem, po deinstalacji okzało się że przy stacie winsowsa (98) podczas ładowania na tym ostanim czarnym ekranie z napisami pisze ścieżka tego programu, oraz obok ścieżka do c:(coś tam) comand(czy jakoś tak) i że za duzo jakiś modułów, można to jakoś wywalic bo już nie mam siły? grzebałem w rejestrze ale nie znalazłem tego, POMOCY!
jaki to program?
to chyba była jakaś gierka już nie pamietam ale po niemiecku był instalator, w kazdym razie przy starcie podana jest sieżka do katalogu który nie istnieje
start=>uruchom=>msconfig=>zakładka uruchamianie i odznacz interesujacy Cię wpis 
o jaaaaa! naprawione :o dzięki aju już prawie wpadałem w depresje bo ta gierka miała troszke zbereźną nazwe 
Złączono Posta : 11.11.2005 (Pią) 16:37
ups… teraz pisze, o ile dobrze pamiętam c:/ rem tshoot i to co wcześniej, ja tylko odznaczyłem to i edytowałem usuwając namiary tego pliku, co się dzieje? 
hmmm nie za bardzo wiem co się mogło stać. Może jest jeszcze jeden wpis :? .
odpaliłem plik autoexec w notatniku i wywaliłem co mi nie pasowało, ale ze mnie spryciarz
dzieki aju bo bez Ciebie bym nie doszedł że to tam własnie siedzi. wszystko hula. sprawe uwazam za zakończoną, powodzeniem oczywiście 
również z tej lokalizacji ususń
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\MSConfig\startupreg