Jak to zrobić? i co wart.. Windows Vista Home Premium

Witam wszystkich.

Kupiłem komputer za granicą z oryginalnym Windows Vista Home Premium (w języku angielskim) wgranym na dysk. Mam takie pytanie czy ten Windows jest dobry, bo słyszałem opinie, że to bubel i nic niewart, że lepszy jest Windows XP.

A problem mój to taki czy można go w jakiś sposób przerobić żeby był po polsku.

Proszę o pomoc.

Jest dobry(o ile nie grasz w gry,niektóre nie działają pod Vistą

nie

benek15: A widziałeś na oczy w ogóle…? Mam od lutego; zero problemów, 100% stabilności, wydajność bardzo zadowalająca (w World in Conflict pogrywam bezproblemowo)

jarek62: Przełączanie się między wersjami językowymi jest możliwe tylko w wersji Ultimate.

Zdania co do XP vs. Vista są mocno podzielone, ja powiem tyle, że Vista jest dla mnie wielokrotnie lepsza, a co ważne dla mnie zawiera szybkie wyszukiwanie. Sprawdza się znakomicie!

Obiektywnie, Windows jest ok i nie miałem z nim problemów. Niedługo też wyjdzie Service Pack 1 i rozwiąże problemy, jeśli takowe istnieją.

możesz mieć po pl…ale to tak nie do końca…elgalne…wypalasz obraz iso visty pl i instalujesz na kluczu z en i masz ;]

vista jest ok, 99,9 ludzi którzy mówią że bubel w życiu na niej nie pracowali ;]

Nie ma legalnego sposobu na spolszczenie innej wersji Visty niż Ultimate, więc na tym forum nie uzyskasz odpowiedzi.

czy zrobiles zapasowa plyte visty tj plyte recobvery lub czy ci ja dodano do komputera?

nie mam zadnej plytki powiedzieli ze on jest juz zainstalowany i wrazie wyczyszczenia kompa i tak bedzie go podobno można uruchomic że jest na stale . tak powiedzieli w sklepie