Witam mam problem z tym programem co w tytule, blokuje mi dostęp do internetu i nie mozna go wyłączyć normalnie nawet przez komende ctrl+alt+del która nie działa. Co to jest i jak się tego pozbyć?
wklejam loga z hijackthis:
z góry dziękuje za pomoc
Witam mam problem z tym programem co w tytule, blokuje mi dostęp do internetu i nie mozna go wyłączyć normalnie nawet przez komende ctrl+alt+del która nie działa. Co to jest i jak się tego pozbyć?
wklejam loga z hijackthis:
z góry dziękuje za pomoc
Zapomnij o HijackThis. To narzędzie nie jest używane od kilku lat w usuwaniu syfu ze względu na ubogie logi.
Instrukcja usuwania tego szkodnika: http://www.bleepingcomputer.com/virus-r … ials-alert
Po wykonaniu powyższych instrukcji wstaw odpowiednie logi w odpowiedni sposób (nie do posta).
robertone , nazwij proszę temat konkretnie, bez zbędnych problemów w tytule. Popraw lod w pierwszym poscie. Inaczej wyciągnę konsekwencje. Przeczytaj proszę te tematy.
zasady-wklejania-logow-forum-tytulowania-tematow-t253052.html
Zrobiłem wszystko, co było napisane powyżej, już nie ma tego okna ale logi nie zaszkodzi sprawdzić 
Dzięki wielkie
W logach infekcji już nie widać.
W OTL użyj opcji Sprzątanie.
Wyłącz i włącz Przywracanie Systemu na wszystkich dyskach. Instrukcja XP/Vista/Windows 7.
Do obowiązkowej aktualizacji powinny pójść te programy:
Adobe Reader 9.3.4 (instalacja z pominięciem dodatku McAfee)