<video controls autoplay>
<source src="movie.mp4" type="video/mp4">
<source src="movie.ogg" type="video/ogg">
Your browser does not support the video tag.
</video>
Twój plik działa a mój nie działa a próbowałem według twojego kodu i też utworzyłem folder multimedia może źle przekonwertowałem plik avi online na mp4.Oto linki do ifotos:
Doszłem sam do błędu źle był przekonwertowany plik avi .A ściągłem program any audio converter i tam są rodzaje pliku do formatowania i gdzie pokazuje kod html i dałem go swojego i działał .A jak pod rozwijane menu dać np:
Zarabianie
Filmy-odnośnik do swojej strony html
Gry-Odnośnik do swojej strony html
I tylko można wstawiać pliki ogg i mpg a inne nie da rady jak avi czy xvid.
To po części wina licencji na kodeki, więc części nie ma jak korporacja uzna że w przeglądarce jest on zbędny.[quote=“aktywny27, post:25, topic:527553, full:true”]
A jak pod rozwijane menu dać np:
Zarabianie
Filmy-odnośnik do swojej strony html
Gry-Odnośnik do swojej strony html
I tylko można wstawiać pliki ogg i mpg a inne nie da rady jak avi czy xvid.
[/quote] http://cssdeck.com/labs/gomogd29 - w jakimś LI trzeba dodać kolejne UL jako kolejne wysuwane zagnieżdżone menu.
Bo widzisz, rzadko kiedy się zdarza żeby bezmyślne przepisywanie lub kopiowanie jednego rozwiązania do drugiego zadziałało. Jeśli już zadziała to zazwyczaj przypadkiem.
Przeanalizować kod html/css i pozmieniać w css id / klasy / tagi pod siebie dostosować.
Czasem dany efekt może być za duży jak na dany element twojej strony i trzeba coś powiększyć czy zmniejszyć.
Chcę od podstaw zrobić stronę z pomocą generatorka css3 i html5 z google i nie wychodzi a chcę zrobić po swojemu menu rozwijane i gradient i inne rzeczy i tworze osobno plik css3 i udostępniam ścieżkę i nic to nie daje i drugi plik zapisuje w html3.Proszę o pomoc
Twoim problemem jest brak wiedzy, w tym Ci nikt nie pomoże. Nie znam osobiście żadnego programu ani darmowego ani płatnego który pozwalałby wyklikać w miarę sensowne strony, a tym bardziej takie które potem można łatwo edytować.
Zakładam że masz burdel w kodzie, a kod html wygenerowany przez generator nie pasuje do żadnego z normalnych przykładów z internetu stąd Twoje problemy.