Jaka gra na Multiplayer

Counter Strike oraz Call of Duty - United Offensive :smiley:

A ja bym polecił WARCRAFT 3 FROZEN THRONE gra na baattle necie jest naprawde wciągająca miło się gra można grać solo jak i również gry drużynowe jest raniking zdobywa się levele grałem w nią troche ale lagi mi już teraz uniemożliwiają zabawę z tą grą na battle necie

Mowie Ci “Super turbo turkey puncher 3”

a moze CALL OF DUTY

pomocy nr gg 4914985

Złączono Posta : 17.05.2006 (Sro) 23:25

jak musi byc minimalna predkosc neta aby mozna bylo na luzie grac w Quake 2 arena prosze o pomoc nr gg 4914985 !!

MU ONLINE

:arrow: Call of Duty

:arrow: Call of Duty:United Offensive

:arrow: Call of Duty 2

Call of Duty 2 ! JAK NAJBARDZIEJ

<…:MARIO:…> , qbans-88 , NestoR , krystian92

Czy spojrzeliście na datę ostatniego posta ? :twisted:

ja oczywiści polecam MOHAA wszystkie 3 części sam zresztą ciupie :mrgreen:

Ja polecam Call of Duty 2 i MOHAA z dodatkiem Spearhead. Sam w nie gram :mrgreen:

Jeżeli mamy wykluczyc wszystkie strzelanki to polecilbym wszystkie gry Blizzarda: Diablo, Warcraft i Starcraft ; ) najnowyszym dzielem blizzarda jest World of Warcraft gra mmorpg, niestety oprocz koniecznosci wydania na wstepie na nia 150zl, potem co miesiac musimy placic ok 40-50zl, oprocz WoW’a gra mmorpg z abonamentem godna polecenia to Lineage II (istnieja darmowe pirackie servery tych dwoch gier lecz niestety nie sa nawet podobne do orginalow) innym mmorpg’iem jest Guild Wars i dodatek Factions

nie jest to gra darmowa ale nie płaci sie tez abonamentu, myśle ze warto sprobowac tez cos darmowego Silkroad Online super gierka mmorpg za darmo http://www.silkroad-online.net oraz polski fan site http://www.silkroad-online.pl

Super realistyczne wyścigi online:

Live for Speed

najlepsze co może być to Quake 3 arena :slight_smile: :slight_smile: nie za nowe ale bardzo jare

Wolfenstein enemy territory :smiley: nie dość że super to jeszcze darmowa którą można ściągnąć przez neta :mrgreen:

ja polecam UT2004. Tylko jest problem bo w Polsce nie ma już w sprzedaży. No chyba, że sprowadzisz z zagranicy.

ALternatywa Enemy Territory.

:mrgreen: tylko on :mrgreen:

Battlefield 2- WYMIATA