Jest droższy o jakieś ~30zł a wydajność jest dwukrotnie większa w porównaniu do gt220.
Karta przyszła, ocena tam gdzieś w Komputerze to 6,5 dla pulpitu Areo czy coś takiego a dla gier i programów biurowych 6,5 a wcześniej 5,2 i 4,5 to chyba duża różnica
GTA IV jednak nie poszła, może mniej się zacina na najniższych jakie się da, ale myślę, że to wina albo pamięci bo mam tylko 1,5 gb lub procka Pentium D 2,8 Ghz, którego nie mogę podkręcić bo nie mogę odszukać takiego programu.
Na początku w ustawieniach auto. ustawiło się na najwyższych wszystko, i myślałem, że dlatego się zacina jeszcze, ale…
Myliłem się. Obniżyłem wszystko i nic. Gta IV potrzebuje 2 gb ramu min. i chyba dlatego tak muli, nie ?
W CoD 4 jednak grałem na takich średnich, ale jak podłączyłem tą gt 220 to włączyłem wszystko na maxa, dosłownie wszystko ! Co się okazało ? Działa bez najmniejszych przycinek Nie wiem jak fps bo nie włączyłem xfire ale później napiszę.
Ogólnie polecam kartę, bo na prawdę nic nie słychać, chłodzenie w stresie przy Cod 4 na maxa detale to 40*C
Chcesz podkręcić to poszukaj w BIOSie ustawień CPU i zmień z 200 np na 214.