Odkopuję temat, bo zbliża się koniec roku i wielu z nas ma już wystawione oceny.
ŚREDNIE OCEN NA KONIEC ROKU 2008/2009
Ja mam 5,21 - II gimnazjum.
Odkopuję temat, bo zbliża się koniec roku i wielu z nas ma już wystawione oceny.
ŚREDNIE OCEN NA KONIEC ROKU 2008/2009
Ja mam 5,21 - II gimnazjum.
ja mam 5.20-6 kl. podst.
W tym roku sobie “trochę” odpuściłem ( I TI ) :
3,21.
Ale za rok się biorę za naukę Sam wiem, że stać mnie co najmniej na 4.0
4.1 - 3 gim ;]
Średnia z ocen też zależy od poziomu danej szkoły, w jednej ten sam uczeń może mieć 5,00 a w drugiej 4,00. Mój kumpel jest przykładem tego, w podstawówce miał cały czas świadectwa z paskiem, teraz spadł do średniej 3,00. :x . Poziom informatyki w większości szkół też jest bardzo wysoki, za narysowanie ludzika w paincie dostaje się 5, potem za przepisanie tekstu, który ma 20 słów następna 5 i za umiejętność wpisania adresu strony internetowej też 5, za umiejętność nazewnictwa urządzeń komputerowych 6, z czego na koniec mamy ocenę bardzo dobrą :evil: . Oczywiście ta ocena też nam podwyższa średnią, WF tak samo wygląda, no może trochę **** trzeba ruszyć.
6.0
2gimnazjum
2.5 10 dwój, 4 tróje i 2 czwórki z tego co kojarzę
która klasa? Mówisz serio?
Tak. Klasa 23. Ludzie. Szkoła szkole nie równa. Jest inna średnia w szkołach prestiżowych a inna w wiejskich placówkach. Prawdziwą wiedzę pokazuje się na maturze a potem na studiach.
P.S.
Zawsze miałem średnią 3.80 - 4.30. Z informy w 6 klasie miałem 16 piątek. Poziom informatyki był wiadomo jaki, ale fakt faktem, że nie miałem wtedy komputera w domu.
3.0
3.2 I LO
Mam taką samą średnią jak mati75 , czyli:
3,2 - I LP (eko-adm).
3.4 -> 1 LO
4,86 -> 2 Gim.
4,84 1 gim
W wielu szkołach ogłoszono już wyniki z egzaminów gimnazjalnych. Może sie pochwalicie?
Moje wyniki:
42 pkt- human,
30 pkt- mat-przyr,
40 pkt- językowy.
4,25 , trzecia klasa gimnazjum. Bardzo słabo w porównaniu z wynikiem sprzed dwóch lat - 5,12 i z zeszłą klasą - jak dobrze pamiętam, coś w okolicach 4,6. W liceum biorę się do nauki.
Wyniki z testu gimnazjalnego:
Humanistyczny: 45 pkt.
Matematyczno-przyrodniczy: 36 pkt.
Językowy: 48 pkt.
5.4, kończę podstawówkę.
2.94 - I Technikum Inf.
5,25 II Gimnazjum