Torres zbieraj na blu-ray 8)
po co? wsadzić 2tys w nagrywarkę i dawać 100zł za płytę?? zresztą temat jest o stacji dyskietek a nie o nagrywarkach Blu-RAY może wejdzie do użytku za 2-3 lata…
Widać, że Karol010 nie zna się na temacie i chce tylko “dodać” ci niepotrzebnego (jeszcze, a może nawet w ogóle IMO HD-DVD) sprzętu byś wydał tylko kase tak jak już powiedziałem kup lepiej Pendrive’a 1GB, bo stacje dyskietek (choć sam mam
) od chodzą do lamusa…
Niech lepiej kupi HD-DVD :twisted:
Przecież on się nie pyta o to karol010
Za ile?
Nie ma chyba jeszcze masowo produkowanych czytników/nagrywarek HD-DVD, więc nie pytaj się A poza tym to był swojego rodzaju żart, ale jeśli nadal jesteś uparty to myślę, że około 1000zł będzie takie “cuś” kosztować
Złączono Posta : 03.07.2007 (Wto) 19:45
Mój błąd są: http://www.komputronik.pl/Napedy_optycz … ,kat,5725/ ale ceny na razie odstraszają
Zamiast stacji dyskietek w kompach montują czytniki kart Z rok temu kupiłem paczke dyskietek (10) i nawet ich nie używałem. Jak ktoś przychodzi to z pendrive’m, albo ewentualnie z CD/DVD. A pendrive’a kingstona 1GB kupiłem chyba za 25zł na allegro i jestem bardzo zadowolony. Tak jak koledzy, tak i ja odradzam flopa - bierz pendraka.
PS: Mam lapa i FDD mam pod USB :mrgreen: Przy czym nie kupiłem tego, tylko gratis dostałem do pewnej rzeczy :mrgreen:
To byś zrobił bardzo mądrą rzecz, Moja babcia nawet nie używa fdd. kup Pen drive za tom cenę gwarantuje że sie przyda.
Stacja dyskietek może służyć do Update’u biosu 8)
nawet bez stacji dyskietek można zflashować biosa
Bios można zaktualizować z poziomu Windowsa to po co mu stacja dyskietek to nie wiem.
jak już koniecznie chce brać stację dyskietek to kupić najtańszą, moja no-name pracuje już 7 rok i nie jedną dyskietkę już przeczytała/“nagrała”
dokładnie .
a to cię piotrekplay przebije bo moja jest ze mną od 9 lat i nie narzekam
Oczywiście, kilka dni temu kupiłem komputer bez :mrgreen:
W poprzednich komputerach miałem FDD Samsunga, jeśli udało mi się coś odczytać lub nagrać to dopiero było święto Jednym zdaniem: Pendrive rządzi
Racja, nie ma sensu brać stacji dyskietek. I tak też zrobię.
Więcej by zapłacił za przesyłke niż stacje dyskietek
Czyli to jest tak, że jak mam pendrive’a 1GB, to wgrywam np. 1GB ze swego dysku twardego?
weź stację NEC-a, są mocne i dobre, napewno długo wytrzyma
Złączono Posta : 08.07.2007 (Nie) 13:38
chociaż pendriwe są, ba o niebo lepsze
tak