Jaką szkołę wybrać?

Witam.

Mam pytanie do was i proszę o radę. Teraz idę do 3 gimnazjum więc muszę wybierać szkołę. Na pewno chcę iść do szkoły informatycznej ale teraz moje pytanie tyczy się czy technikum informatyczne wystarczy?? Czy może lepiej liceum a później jakieś szkoły policealne?? Zależy mi na tym żeby jak najszybciej skończyć szkołę i dostać jakąś fajną pracę. Oceny mam takie sobie więc szkoła nie może być na wysokim poziomie. Mój angielski jest słaby. Czy ukończone technikum informatyczne na kierunku zarządzania treścią (tworzenie stron www) wystarczy?? Mieszkam w okolicy katowic i jeżeli ktoś zna jakieś dobre szkoły lub radzi mi co zrobić co wybrać proszę o wszelką pomoc.

Po liceum nie masz zawodu

Wybierz technikum , ja jestem w technikum szkoły Elektryczno elektronicznej kierunek:

Systemy i sieci komputerowe

Radze Ci wybrać tech. rok dłużej ale :wink: Lepiej :smiley:

Szkoła w Bytomiu ZSEE na ulicy Katowickiej , wysiadasz na Sikorskiego i bardzo łatwo trafić xD ale pewnie dla Ciebie to troche za daleko…

Ale mi chodzi o to czy wystarczy to?? Czy może coś po tym jeszcze??

W dzisiejszych czasach to inżynier minimum… najlepiej do tego jeszcze magister… jeżeli chcesz dalej potem się uczyć to polecam taką drogę (ja taką idę) LO (klasa informatyczno fizyczna- ja byłem w humanistycznej), potem studia… jak dasz radę dwa kierunki… ja studiuje teologie i infromatyke (fajne zgranie, nie:)) no ale teologie dlatego że byłem w seminarium i być moze tam wróce, a nie chcę tracić lat:) Jeżeli jedna na strudia się nie wybierasz, to stanowczo Technikum, bo masz zawód… same LO nic Ci nie da