nie znam takiego ;/
MarS ,tak niem a nortona 2008 jest tylko 2009
nie znam takiego ;/
MarS ,tak niem a nortona 2008 jest tylko 2009
Tylko taka wersja jest dostępna na oficjalnej stronie Symanteca
Czyli do wydanie wersji 2010 można spokojnie instalować win7 i NIS 09 powinno działać.
NOD32 4.0
ok tylko ze ja chce mieć 2008
Chcieć to sobie możesz
W momencie pojawienia się nowej wersji antywirusa stara wersja jest automatycznie wycofywana by nie robić zamieszania z wyborem wersji
I jeszcze jedno. 2008 oraz 2009 nie działają. KIS’a nie polecam, ponieważ jest bardzo nie stabilny. Testowałem na trzech różnych komputerach. Kaspersky w wersji dla Windows 7 jest bardzo nie stabilny. Zawiesza cały komputer. Ja proponuje NIS 2009 Pre Release Software. Jest to na 15 dni ale dzisiaj bez problemu przedłużyło mi okres testowania o kolejne 15 dni.
kompletna bzdura
sam używam norton 360 czy jak zainstaluje 7 tam będzie spokojnie działac…
ja testuję NIS 2010beta (7dni) na W7 i program bardzo mi przypadł do gustu;)
a kiedy będzie NIS 2010 ponieważ planuje kupno
Pewnie po premierze windows 7.
Do kompa w domu wystarczy avira free i comodo nie ma sensu wywalać kasy na bzdurne pakiety Internet Security, co jest do wszystkiego to jest do niczego.
no w sumie ale pierwszy mój antywirus to norton… 2007
i juz sie do niego przywiązałem
Premiera planowana jest na jesien 2010, ale widzac wysyp nowcyh wersji 2010 juz teraz Symantec pewnie przyspieszy premiere Poki co mozna pobrac wersje beta pod adresem ponziej.
http://www.symantec.com/norton/beta/ove … id=nis2010
Swoja droga dziwaczn wydaj sie premiery wersji na rok przyszly na pol roku przed faktycznym rokiem ktorego wersja sie tyczy… rozumiem marketing, ale ja patrze na to z zazenowaniem…