Jaki antywirus na 7?

nie znam takiego ;/

MarS ,tak niem a nortona 2008 jest tylko 2009

Tylko taka wersja jest dostępna na oficjalnej stronie Symanteca

Czyli do wydanie wersji 2010 można spokojnie instalować win7 i NIS 09 powinno działać.

NOD32 4.0

ok tylko ze ja chce mieć 2008

Chcieć to sobie możesz :wink:

W momencie pojawienia się nowej wersji antywirusa stara wersja jest automatycznie wycofywana by nie robić zamieszania z wyborem wersji

I jeszcze jedno. 2008 oraz 2009 nie działają. KIS’a nie polecam, ponieważ jest bardzo nie stabilny. Testowałem na trzech różnych komputerach. Kaspersky w wersji dla Windows 7 jest bardzo nie stabilny. Zawiesza cały komputer. Ja proponuje NIS 2009 Pre Release Software. Jest to na 15 dni ale dzisiaj bez problemu przedłużyło mi okres testowania o kolejne 15 dni.

kompletna bzdura !!

sam używam norton 360 czy jak zainstaluje 7 tam będzie spokojnie działac…

ja testuję NIS 2010beta (7dni) na W7 i program bardzo mi przypadł do gustu;)

a kiedy będzie NIS 2010 ponieważ planuje kupno

Pewnie po premierze windows 7.

Do kompa w domu wystarczy avira free i comodo nie ma sensu wywalać kasy na bzdurne pakiety Internet Security, co jest do wszystkiego to jest do niczego.

no w sumie ale pierwszy mój antywirus to norton… 2007 :smiley: :stuck_out_tongue:

i juz sie do niego przywiązałem

Premiera planowana jest na jesien 2010, ale widzac wysyp nowcyh wersji 2010 juz teraz Symantec pewnie przyspieszy premiere :slight_smile: Poki co mozna pobrac wersje beta pod adresem ponziej.

http://www.symantec.com/norton/beta/ove … id=nis2010

Swoja droga dziwaczn wydaj sie premiery wersji na rok przyszly na pol roku przed faktycznym rokiem ktorego wersja sie tyczy… rozumiem marketing, ale ja patrze na to z zazenowaniem…