Ah no wsumie … nie dopatrzyłem xD dzięki … . ZAMAWIAĆ GO ??? NA PEWNO ??? XD @sensu
A teraz jaki masz?
Niechcesz wiedzieć XD : AMD Athlon 64 X2 4200+
2rdzenie
2wątki
2.19 taktowania
DLATEGO TOTEŻ ZMIENIAM
@sensu
CZYLI KUPIĆ ??? NIE BĘDZIE PROBLEMU Z MONTAŻEM ??? NIC Z TYCH RZECZY ?
@anon7248146
To bierz, będzie jakieś 2,5 raza szybszy.
Ja to nie wiem jak się AMD montuje, bo nigdy takiego nie miałem w ręku.
to tak;)
Jeżeli zobaczysz wideo, będziesz robił z oświetleniem i delikatnie, to bedzie OK>
Dokup na start też pastę, będziesz potrzebował na bank. To najtańsza (“ujdzie w tłumie” jakość) jaka ma sens, wez list zwykły.
Niechcesz wiedzieć XD : AMD Athlon 64 X2 4200+
2rdzenie
2wątki
2.19 taktowania
DLATEGO TOTEŻ ZMIENIAM
@sensu
CZYLI KUPIĆ ??? NIE BĘDZIE PROBLEMU Z MONTAŻEM ??? NIC Z TYCH RZECZY ?
@anon7248146
Albo skontaktuj się ze sprzedawcą procesora. Oni często mogą dać za darmo trochę pasty. Nie jest ona może jakaś super, ale powinno wystarczyć.
A co jeśli ci powiem że ten procesor na którym akrualnie z tobą pisze NIEMA NAŁOŻONEJ PASTY XD
Procesor bez pasty, chłodzenie na druty, to lubię.
albo dokup jeszcze u niego https://allegro.pl/oferta/pasta-termoprzewodzaca-saszetka-0-5g-8076453968 nie będziesz płacić za drugą wysyłkę.
A z tymi pastami jest tak że trzeba je ostrożnie nakładać żeby nic a nic sie niewylało Poza procek ??? ? XD
Większość konsystencję ma podobną do pasty do zębów, więc nie pływa i jeśli dasz nawet trochę więcej to nic się nie stanie jeśli wyjdzie coś bokiem.
Dzięki za wszelkie informacje ZAMYKAM TEN TEMAT XD
Z pastą to jest tak, że z jednej strony nic się nie stanie jak gdzie trochę wyjdzie z boku. Ale to nie powód aby naciapać jej cały słoik.