Mam nokie 3310 :mrgreen: i Sony Ericsson T230
siemen C75 wyrąbsty telefonik:)
telefon ktorym ja sie posluguje to raczej rzadkosc w Polsce.
Nec e228
wiecej tu:
Ja niedługo dostanę SE K500i . A jako zastępczy mam Nokię 3330 :mrgreen: .
SPV E200.
Teraz mam nokię 6280 i 6230i (ta 2 -ga jest do sprzedania), a moja żonka ma 6131 i 6101 (ta 2-ga też do sprzedania), mamy jeszcze 6610 jako tel awaryjny jak by co
Posiadam NOKIA 3100 dla mnie super kolorowy wyświetlacz + polifonia bateria trzyma ~6-8dni w zależności od urzywania Posiadam do niej jeszcze kabelek. Czego chcieć wiecej ?
ja od 2 miesięcy mam jeden z lepszych telefonów w orange NOKIE N70 , ma dużo bajerów: gps, mp4, mp3, możliwość wgrania programów, wideorozmowy, kamere 2 megapixela z 20x zoomem i przednią kamere do wideorozmów, wyświetlacz 256 tys. kolorów, dużo by wiemieniać, wcześniej miałem(dużo wcześniej) siemensa a52, motorole c550 (niedawno) neca e616, (teraz) nokie n70
A ja mam N-GAGE QD i jestes bradzo zadowolony
ja mam N-gage cls jest super fajny!
SE k800i
tylko nie wiem jak zmienic format avi na mp4 odtwarzany w telefonie???
znacie jakis program?
Ja mam Motorolke E398 przerobiona na ROKER E1 i jestem bardzo zadowolony
program jest spoko ale niestey platny
Ja mam Alcatel OneTouch300. I jest mi z tego powodu bardzo źle
Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Sony Ericsson’a K750i, ten fonik po portu wymiata!, zdjęcia są przecudne, autofokus działa bez zarzutu. A w odtwarzaczu MP3 nieziemskie basy :lol:
Jestem maksymalnie szczęśliwy
Oto kilka przykładowych fotek:
Moj wymatacz to Sony Ericsson T68i , lekko zniszczony ale mi narazie wystarczy. Oto on:
Siemens CXT70 przerobiony na CX65 i ztuningowałem patchami :mrgreen:
Teraz zmienił mi się znów telefon, jestem dumnym posiadaczem Sony Ericssona K700i.