? ta twoja nokia ma tyle pamięci ?? lol omja ma ok.15 chyba :D.
Telefon ma 8MB pamięci ale ma złącze na karty mmc a ja właśnie posiadam 512 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aktualnie posiadam SPV M3000 + 2GB karta.
Pozdrawiam
N70, 512Mb dodatkowej pamięci , słuchawka bluetooth, zainstalowana nawigacja TomTom , antywir Trend Micro Mobile z filterm antyspamowym , i wiele innych użytecznych aplikacji (nie gier) i wcele N70 nie jest wolna , działa przyzwoicie.
aktualnie posiadam
SE k750i + 512MB karta
SE k750i + karta pamięci 1GB SONY Memory Stick Pro Duo High Speed + HPM 61 (standardowo)
Zamierzam kupć w najblizszej przyszłości HPM 82 do tego fona :]
No i jeszcze karta SanDiska która dostałem do fona - 64 mb :]
Po gwarancji zmieniam softa k750i@w800i + kilkanascie patchy i sterów - ale to za jakiś czas
a ja mam n6230i + karta mmc 256MB od prawie roku :]
Kupiłeś lampe błyskową dołanczaną ?
I do czego niby ten kabel “muzyczny” ?
Kabel muzyczny jest do słuchania muzy z tel( w czysty dźwięk) na wieży lub kina domowego.
Na kinie domowym super są efekty przestrzenne żę można się rozpłynąć słuchając muzy po ciężkim dniu
Tak z lampą wychodzą ładniejsze fotki bo ta diodowa lampa co jest wbudowana w telefonie to nie za bardzo się nadaje do robienia zdjęć
a to mozna zmienic soft ? myslałem ze tylko w noki mozna
a wiecie moze ile to kosztuje ??
Ehe, hehe - dla mnie bez uzytyeczny ten kabel
A z lampą bym nie chodzi łwszedzie xD wiec ja pozostane przy diodach :]
to idzie zrobic samemu z kablem pod USB i nic nie kosztuje, zalezy jaki masz CID i certyfikat w telefonie.
A w serwisie to koszt około 30\40zł jak nie bedą zdziercami
Ze niby masz karte pamięci 2 GB do SE k750i??? :o
Ja myślałem że SE k750i może max 1 GB mieć :x
Do SE k750i mozesz włożyć 4GB a nawet 8GB
Tylko ze polecana jest max 2GB ze wzgledu ze jak zawalisz fona ponad 2GB to moze sie wieszac i długo włanczac.
Pewnie ten problem bedzie rozwiazany z nowym softem, wiec wsadzisz 4GB zawalisz całą a k750i bedzie i tak śmigac
Kart 8 Gb nie ma jeszcze na rynku. Nowoscia sa 4Gb… I nie kazdy sprzet z nimi dziala.
Ja posiadam SE K750I i karte 1Gb Memory Stick PRO Duo
Kto ma ten ma 8GB - nie koniecznie kupioną na POLSKIM rynku :]
Sprawdzałem, i k750i działa z kartą 4GB jak i 8GB :]
W tym telefonie jest slot na karty pamieci, taki, ze obojetnie jaką bys karte włożył i tak przeczyta jej pojemność…
Co do funkcjonowania k750i z kartą 8GB i zawalonym ponad 6GB to N\C :]
Wyjdzie nowy soft to 4GB spokojnie obsłuży PŁYNNIE z zawaloną pamiecią ponad 3GB :]
Ja mam telefon z Chin no-name, ale super jest
a ja mam SE k300i od 1 roku cały porysowany, z nie działającymi wibracjami
i srającym się Dżojstikiem, jestem niezadowolony i chyba niedługo będę zmieniał ten tel na motorole e1000
Nokia 6230 wcześniej miałem 6020.
gdzie zdjąć simlocka z noki 6680 ??? podobno 200 400 zł :o :o :o