Nokia 3330, więcej mi nie potrzeba
Nokia 3510i - niezniszczalna… Ten model jest wystarczająco dobry, a poza tym nie lubię szpanu.
Zapomniałem że jeszcze mam Nokie 5110 nie zniszczalny telefon
Ja od około jakiegoś 1 m-ca mam Sony Ericsson T290i, mnie wystarcza :lol:
Ja natomiast od ponad roku używam Nokii 3100 i nie narzekam
Ja mam Siemensa C60 i Nokie 2600, w przyszlosci chcialbym zmienic na cos z duzym wyswietlaczem np SE K700i czy jakos tak
Ja mam Siemens c65 i jestem zadowolny ,chociaż wyświettlacz trochę mały,ale co tam :P.
A ja mam SE T630
piknie dzwonki graja
:D:D:D::::
JA mam siemensa mc60 od pół roku mniejwięcej i mi wystarcza :D:D
Ja mam nokie 3310. Jest to moja druga nokia z rodziny 3310. Jest bardzo wytrzymała i nie musze się obawiać ze mi się zepsuje jak np. spadnie (nie widziałem jeszcze tak wytrzymałego fona jak 3310 i można się z nim śmiało pokazać wśród ludzi). W obecnej chwili nawet nie zamierzam zmieniać jedynie może softa i tyle :twisted:
Posiadam NOKIE6610i,jest niezla,ale wolalbym Nokie 6230.
a ja mam SE t610 od trzech miesięcy. fajny phon! ładnie gra
Ja mam od niedawna nokie 6610i - moze byc
ja mam motorole V600. niby wszystko fajnie, duzo opcji, calkiem niezle zdjecia, ale wadą jest szybko niszczący sie ekran. winą jest klapka, niestety. Nigdy wiecej telefonu z klapką.
Mam telefon Nokia 7650 od ok. 6 miesięcy, ale już mi się nudzi…
tzn. widzę jego wady… jest za duuży, za cieżki, nie wygodny do końca…
pod względem “bajerów” to jest ok Jednak mimo wszystko chyba zmienie go na 6230i
POZDRO
Nokia 3410, oraz Siemens C75
Patricko pokazalbys fotke tej komoreczki jak ja zmieniles???
a ja posiadam siemensa m65 ale nie umiem jej stuningowac he
mam t610(coś ponad 6 miesięcy) + kabelek usb i masa softu polecam ze względu na polifonię , aparat fot. nic szczególnego , wyświetlacz całkiem całkiem , t630 ma więcej pamięci innych różnic nie znalazłem
(no może obódowa wygląda na solidniejszą)
ps. miałem nokię 7110 , świetny telefon niestety zmarł śmiercią naturalną po 5 latach bezawaryjnej pracy…