Jaki masz telefon

Od momentu jak miałem przygodę (nie jedną) z zacinającym się joystickiem w SE K700i to rezygnuje z telefonów z tym sterowaniem. Może miałem pecha, ale nie tylko ja miałem takie problemy więc daruje sobie.

Ja posiadam Sony Ericssona w200i . Jestem zadowolony, jedynym minusem jest słaby aparat, no ale to jest raczej telefon muzyczny :slight_smile:

To nie pech - w Sony Ericssonach taki joy to standard. Wszystkie osoby, jakie znam, a które mają SE z joyem muszą oddawać go do naprawy, gdyż korzystanie z telefonu jest niemożliwe właśnie dzięki temu wspaniałemu czemuś.

W Nokiach joy również jest stosowany i o dziwo nie ma z nimi najmniejszego problemu (chyba, że urwiesz, ale to nie wina telefonu…). :slight_smile:

A znasz telefon, w którym aparat jest idealny? :wink: Nawet ten w Nokii N95 ma podobno jakieś minusy… . :slight_smile:

Ja mam Nokię 5300 z rozwalonym głośnikiem. Miałem 3220 , samsunga starego jakiegoś , erkisona starego ale to były stare czasy.

n70 me

Ja tam mam Nokię 7610 :stuck_out_tongue: Od hmmm… Zdaję się że od 4 miesięcy… Poza tym że mam na nim symbiana (o zgrozo) i arabsko podobne litery nad Polskimi to nic ^^… Inaczej mogli by rozmieścić klawisze i trochę większe zrobić… Ale telefon jest Bardzo fajny :slight_smile:

nokia7610ftkopiavr4.jpg

Na tym zdjęciu akurat nie ma arabskich liter :S i w realu jest ciut mniejszy… Uśmiałem się słysząc że “Dużo dziewczyn na niego leci”

Nokia 5300, od 4 dni :smiley:

heh tak patrząc od pierwszej strony można zobaczyć jak sie rozwija telefonia komórkowa;p Ja mam SE w850i i jestem zadowolony. pozdrawiam :slight_smile:

6600 z 4 lata ;] Zbliża się czas na zmianę

Ja mam SE k530i od 4 miesięcy.

post-27179-13856533810762_thumb.jpg

Od kilkunastu dni mam SE K750i. Zdjęć telefonu nie mam, ale mam zdjęcie zrobione telefonem:

b9ee4a6adf9f8389m.jpg

Mam LG KG 800 Chocolade. Całkiem przyjemny.

Nokia e65 jes RoX …

PoZdro_0

A ja mam cegłę która robi lipne zdjęcia, mp3 wgrywają się sto lat przez iTunes i co chwila się restartuje. Ale ogólnie jest fajny to telefon. :smiley: Motorola E1.

20051208-ROKR_white_L3qtr_ENG_small.jpg

D900i - Samsung

Motorola E365

Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Sonny Ericssona k800i :slight_smile:

ettan.gif

Od roku Sony Ericsson w300i + 1 gb pamięci - będzie jeszcze u mnie przynajmniej 1,5 roku :wink:

Tymczasowo

Nokia 5200 + microSD 1GB

A ja mam SGH-Z170 to jest Samsung w play’u