Jaki masz telefon

Nokia N70

Od dzisiaj mam Samsung D900i jestem z niego bardzo zadowolony. Tylko muszę się nauczyć wgrywać aplikacje przez USB do niego. :smiley: Po za tym mam Motorole V235.

ja mam se k800i mocno ztunigowany i jest super…

Tunning?? jaki??

Ja mam Nokię N73 ale żałuję że ja kupiłem:(:frowning:

LG Shine 970 :smiley:

Taki że serie “W” i “K” Sony Ericssonów nadają sie świetnie do modifikacji softów. Można np. przedłużyć czas grania dzwonka gdy przyjdzie sms, przyszybszyć przewijanie mp3 i video (przykładowo 1s przewijania to 1min w video ), ustawić skomplikowane flash menu, zmodyfikować tak aby, gdy nam przez przypadek odpeną się słuchaki to nie robi się nam dyskoteka np. jadąc autobusem (samoczynnie wykrywa brak słuchawak i stopuje mp3), robić playlisty video razem z muzyką mp3, zmieniać wygląd ikonki stanu baterii, zasięgu, usuwać logo operatora itp.

Na tym polega tuning w telefonie.

kuhar , mam K770, czy w nim też dałoby się wprowadzic takie modyfikacje jak w twoim, czy grozi to utratą softu???tak wcale to najpierw napisz, jakie ty dokładnie masz modyfikacje.

motorola razr2 v9 i jest pięknie :slight_smile:

motorola_V9.jpg

Samsung d820. W przyszłości nokia n73, albo n81 :slight_smile:

Lg ku 800, W przyszłości Nokia 3500 classic

//**********************

@down

Często pracuję jako fizyczny. Na budowy zabieram nokie 1600 - stara, ale nie do zajechania. Nokia 3500 classic, ma obsługę kart microSD, odtwarza mp3, wysyła smsy, dzwoni, to tyle mi wystarcza.

Prędzej utratą gwarancji.

nokia 5200+karta 1gb

Aktualnie k850i

w380i jest zarabisty: chyba go sobie wezme w orange na abonament 35 zl za 1zł

Ja mam ericssona GA628 :lol: (taaak to był mój pierwszy telefon :smiley: ZDJĘCIE )

Teraz złomiasty T610 a niedługo p990i

Pierwszy Panasonic Gd 90 GD90pic.jpg

Potem nokia%206100.jpg

Następnie siemens-a51-big.jpg

Po nim 01m.jpg

3 dni potem :smiley: telefon-duzy-siemens-ax72-370.jpg

Po nim nokia6610.jpg

Następny… nokia-6610i.jpg

Potem samsung_x160.jpg

Potem T610i.jpg

Potem chyba k750_2.JPG

Dalej T610i.jpg