Jaki masz telefon

Aktualnie Sony Ericsson k310i@w200i :lol:

Ja mam K800i, niestety bez tuningu bo mam CID 53 i simlocka ;/

1. Mitsubishi Trium Mars

2. Mitsubishi M320

3. SE K700i

4. NOKIA 6288

5. ZTC 99

6. NOKIA 3510i

7. aktualnie poszukuję jakiegoś telefonu :slight_smile:

Nokia n95 8gb ze złamanym symbianem czyli WOLNOŚĆ w instalacji programów i gier :]

Obecnie posiadam Motorolę ROKR E1, wkrótce planuję zakupić Nokię N73.

DIILgang, dlaczego sądzisz, że Symbian jest nieudany, “złamany”? Podaj jakieś konkretne wyraźne wady tego OS’a…

Kuchi. , on nie jest przeciwnikiem symbiana tylko złamał go .

Czyli może teraz instalować aplikacje których wcześniej nie mógł .

SE W300i ale go popsułem i teraz zastępczy Samsung C300 - dopuki tamtego nie naprawią

Samsung E250 bez szpanerskich bajerów, bo telefon ma służyć do dzwonienia i pisania smsów.

nokia 3110 classic od jakis 3 dni… przesiadłem się z sagema my220x(zero funkcji) i jestem zadowolony

Pioter233, aha, dzięki za sprostowanie :smiley: xD Jestem trochę ciemny, jeśli chodzi o OS Symbian, gdyż nigdy nie miałem telefonu z tym systemem, więc wiesz… :wink:

no złamanie symbiana to takie jakby hmmm ominięcie licencji wtedy gdy chcemy instalować aplikacje , 90% programów na symbiana jak chce się je instalować to się plują że “upłynął czas ważności certyfikatu” itp , a jak się złamie to nie ma w ogóle nic takiego bo nie ma licencji :]

SE k800i tak z pół roku przesiadłem, się z k750i za którego gdzieś z półtora roku płaciłem …799zł w PROMOCJI… :slight_smile: #-o

Nokia N95 8GB :slight_smile:

LG KC910 i LG KS360! Miodzio! :stuck_out_tongue:

A ja mam takie tam “gówienko” Motka V3 ![-o<

Obecnie nic :confused:

Mam Benq Siemensa EF 81, ale to bardzo narowisty telefon.

Czekam na wymianę, chyba to będzie Prada…

Mam nokię 5300 ale zmieniam na 9300i

Ja mam Samsunga D900i

A ja najlepszy fon - K800i :smiley: