Aktualnie Sony Ericsson k310i@w200i :lol:
Ja mam K800i, niestety bez tuningu bo mam CID 53 i simlocka ;/
-
Mitsubishi Trium Mars
-
Mitsubishi M320
-
SE K700i
-
NOKIA 6288
-
ZTC 99
-
NOKIA 3510i
-
aktualnie poszukuję jakiegoś telefonu
Nokia n95 8gb ze złamanym symbianem czyli WOLNOŚĆ w instalacji programów i gier :]
Obecnie posiadam Motorolę ROKR E1, wkrótce planuję zakupić Nokię N73.
DIILgang, dlaczego sądzisz, że Symbian jest nieudany, “złamany”? Podaj jakieś konkretne wyraźne wady tego OS’a…
Kuchi. , on nie jest przeciwnikiem symbiana tylko złamał go .
Czyli może teraz instalować aplikacje których wcześniej nie mógł .
SE W300i ale go popsułem i teraz zastępczy Samsung C300 - dopuki tamtego nie naprawią
Samsung E250 bez szpanerskich bajerów, bo telefon ma służyć do dzwonienia i pisania smsów.
nokia 3110 classic od jakis 3 dni… przesiadłem się z sagema my220x(zero funkcji) i jestem zadowolony
Pioter233, aha, dzięki za sprostowanie xD Jestem trochę ciemny, jeśli chodzi o OS Symbian, gdyż nigdy nie miałem telefonu z tym systemem, więc wiesz…
no złamanie symbiana to takie jakby hmmm ominięcie licencji wtedy gdy chcemy instalować aplikacje , 90% programów na symbiana jak chce się je instalować to się plują że “upłynął czas ważności certyfikatu” itp , a jak się złamie to nie ma w ogóle nic takiego bo nie ma licencji :]
SE k800i tak z pół roku przesiadłem, się z k750i za którego gdzieś z półtora roku płaciłem …799zł w PROMOCJI… #-o
Nokia N95 8GB
LG KC910 i LG KS360! Miodzio!
Obecnie nic
Mam Benq Siemensa EF 81, ale to bardzo narowisty telefon.
Czekam na wymianę, chyba to będzie Prada…
Mam nokię 5300 ale zmieniam na 9300i
Ja mam Samsunga D900i
A ja najlepszy fon - K800i