Jaki masz telefon

se k800i

Nokia N73 Music Edition (już 2,5 roku). Jak na razie nie planuję zmiany.

Nokia 6151 :slight_smile:

Nokia 6288

Narazie Lg KU380, jednak za tydzień - MOTOROLA ROKR E8

motorola-rokr-e8-combo.jpg?t=1246300570

Nokia N96

SPV M3000 z WM 6.1 PL

D900i + Nokia 5200

Nokia 5200

D900i i E251

od 2,5 miesiąca mam nokie http://www.vobis.pl/wynikiwyszukiwania. … nokia+5800

jak dla mnie jest rewelacyjna noi GPS świetnie sie sprawdza;)

Sony Ericsson K550i - jestem z niego zadowolony, choć zapewne wkrótce wymienię go na jakiś nowszy. Ale jak na razie działa, sprawuje się świetnie, więc nie ma co na niego narzekać. A wymieniam, bo po prostu potrzebuje nowych funkcji.

Samsung U700 :slight_smile:

najbardziej popularny telefonik - K800i :slight_smile: pół szkoły go ma :slight_smile:

Nokia 3410 (nie zawodna :wink: ) i Nokia N73 ME

Sony Ericsson W890i - najlepszy telefon, jaki dotąd miałem :wink: - świetne przyciski (nie to co w K550i :|), duży wyświetlacz (może i nie największy, ale dla mnie wystarczający :wink:), dobrze wykonany (tutaj znów mógłbym wspomnieć o K550i…), niezły aparat (choć w tym przypadku K550i jest lepszy :wink:), karta pamięci 4 GB, bardzo dobre słuchawki. Jest co prawda wolniejszy od K550i, ale A2 już tak ma :wink:

Nietrudno zgadnąć, że poprzednio miałem K550i :P, z początku wydawał mi się idealny (w porównaniu z K300i duży krok naprzód :wink:), jednak po kilku miesiącach miałem go serdecznie dość (głównie z powodu małych i nie zawsze działających przycisków). Choć z drugiej strony nie ma co przesadzać z tą krytyką, nie był taki zły, może ja niezbyt dobrze się z nim obchodziłem :wink:

Ja mam już Sony Ericsson c510.

ja mam NOKIE 6300 i mam ją od początku wakacji

Nokia_6300.jpg

Mam Samsunga E250 i szczerze mówiąc nie jestem z niego zadowolona :expressionless: Fajnie wygląda, ale jak się zgłębi jego możliwości to można się nie źle przejechać. Duże problemy sprawia mu odczytywanie plików różnego formatu(głównie dźwięków i obrazów) oraz często się zawiesza. Nie polecam tego modelu :smiley:

Iphone 3GS 16 GB

siec 02