se k800i
Nokia N73 Music Edition (już 2,5 roku). Jak na razie nie planuję zmiany.
Nokia 6151
Nokia 6288
Narazie Lg KU380, jednak za tydzień - MOTOROLA ROKR E8
Nokia N96
SPV M3000 z WM 6.1 PL
D900i + Nokia 5200
Nokia 5200
D900i i E251
od 2,5 miesiąca mam nokie http://www.vobis.pl/wynikiwyszukiwania. … nokia+5800
jak dla mnie jest rewelacyjna noi GPS świetnie sie sprawdza;)
Sony Ericsson K550i - jestem z niego zadowolony, choć zapewne wkrótce wymienię go na jakiś nowszy. Ale jak na razie działa, sprawuje się świetnie, więc nie ma co na niego narzekać. A wymieniam, bo po prostu potrzebuje nowych funkcji.
Samsung U700
najbardziej popularny telefonik - K800i pół szkoły go ma
Nokia 3410 (nie zawodna ) i Nokia N73 ME
Sony Ericsson W890i - najlepszy telefon, jaki dotąd miałem - świetne przyciski (nie to co w K550i :|), duży wyświetlacz (może i nie największy, ale dla mnie wystarczający
), dobrze wykonany (tutaj znów mógłbym wspomnieć o K550i…), niezły aparat (choć w tym przypadku K550i jest lepszy
), karta pamięci 4 GB, bardzo dobre słuchawki. Jest co prawda wolniejszy od K550i, ale A2 już tak ma
Nietrudno zgadnąć, że poprzednio miałem K550i :P, z początku wydawał mi się idealny (w porównaniu z K300i duży krok naprzód ), jednak po kilku miesiącach miałem go serdecznie dość (głównie z powodu małych i nie zawsze działających przycisków). Choć z drugiej strony nie ma co przesadzać z tą krytyką, nie był taki zły, może ja niezbyt dobrze się z nim obchodziłem
Ja mam już Sony Ericsson c510.
ja mam NOKIE 6300 i mam ją od początku wakacji
Mam Samsunga E250 i szczerze mówiąc nie jestem z niego zadowolona Fajnie wygląda, ale jak się zgłębi jego możliwości to można się nie źle przejechać. Duże problemy sprawia mu odczytywanie plików różnego formatu(głównie dźwięków i obrazów) oraz często się zawiesza. Nie polecam tego modelu
Iphone 3GS 16 GB
siec 02