Jaki masz telefon

Nokia C6

Ja mam Nokię E51 już prawie pół roku i daje rade

Ja dzisiaj zamieniłem 3310 i N95 8GB na Nokie N8

U mnie nadal coraz bardziej wkurzająca E50 i 6021. Może niedługo przyjdzie czas na inny telefon niż Nokie…

galuszka777 , a miałeś może E50? E51 to też symbianowy muł i też potrafi się zresetować lub wyrzucić z pamięci wszystkie programy gdy RAMu zabraknie?

ramirez1 , jeśli to TA PRAWDZIWA 3310 toż to szok technologiczny! I tak 3310 przeżyje N8 :stuck_out_tongue:

e51 nie jest mulem to szybki telefon,co do e50 to sie zgadzam ze on to mol wolny strasznie

no działa bez zarzutu ta 3310 , można grać długo w węża , pisać sms-y trafił się naprawdę dobry egzemplarz a zakupiłem ją za jakieś 80 zł

drogo

to było 5 lat temu

a to na tamte czasy chyba tanio :smiley:

teraz 3310 kosztuje chyba 50zł

iPhone 3g i iPhone 4

Sony Ericsson Satio

A niedługo będzie kosztował więcej niż moje E50 i 6021 razem wzięte + VAT (vide Nokia 6310i w cenie E50)

Co do historii telefonów które były u mnie - bo coś mi się przypomniało - musiał bym dołączyć jakąś cegłę Motorolę (4 paluszki lub akumulator, 2 linijki tekstu po ileś znaków;)) oraz jakiś Alcatel z takich już mniejszych z “głośniczkiem głośnomówiącym” i uchwytem na włożenie w kieszonkę albo za pas:) (o modele nie pytać)

Samsung Wave, ale moja “Fala” odpłynęła wraz z alkoholem - zgubiłem po pijaku :stuck_out_tongue:

oj jaka szkoda :frowning:

taki fajny telefon :slight_smile: też go mam ale ja nie gubię telefonów na szczęście :slight_smile:

za dużo nie piję więc nie zgubię :smiley:

xD

Sony Ericsson W595 + tuning

erde , jak optyczny czy oprogramowanie? daj screenshota:)

pewnie oprogramowanie :slight_smile:

Samsung-Galaxy-Spica1.jpg

Samsung Galaxy Spica i5700

Od 4 dni Nokia N95

Samsung Galaxy i5800 :wink: