Witam. Szukam jakiegoś programu do wgrania backupa systemu windows xp. Przed formatowaniem zrobiłem sobie kopie systemu i teraz chcę ją wgrac.
Backup systemu przywrócisz dokładnie tym samym programem, którym zrobiłeś backup
Jak to wgrać kopie? A jakim programem robiłeś obraz systemu? Ja do tych celów uzywam norton Ghost’a ale nim robię kopie dysku która zapisuję na innej partycji i wrazie problemów wrzucam sobie obraz bez formatowania dysku no chyba że muszę.
hmm to robił kumpel u siebie w kompie. Mówił że ten programik nazywał się DOSE czy coś takiego. Może ktoś zna poprawn nazwe?
A że tak spytam … mam nadzieję że masz telefon do kolegi i on napewno Ci wszystko wyjaśni skoro wie co i jak nie łatwiej by było jego zapytać niż kazać nam zgadywać i się domyślać :evil:
to właśnie kolega się mnie pytał. Miał taki programik (dous czy does) i nie wie jak się pisze jego nazwę i nie może sobie przypomniec
echhh kręcisz jak nie wiem ale moze chodzi Ci o ten program … Image for Dos 1.74 opis możesz znaleść
http://bezpieczenstwo.idg.pl/ftp/pc_4455/Image.for.Dos.1.74.html