Witam 
Jaki program wgrać aby przyspieszyć działanie kompa…jestem lewy w te klocki i nie wiem co zrobić poza defragmentacją 
Witam 
Jaki program wgrać aby przyspieszyć działanie kompa…jestem lewy w te klocki i nie wiem co zrobić poza defragmentacją 
Właśnie pomiąchałem tu i tam…a u mnie anglika zero ale dzięki za wszystko
muszę sam się zmierzyć z problemami. Jestem nulo z info a bardziej z tyki… 
Popraw proszę tytuł na konkretny - użyj przycisku ![]()
Wklej logi z DSS HiJacka Slinet Runners i moze tez Combofix-a. I tam ci specjaliscie powiedza co i jak zrobic. Mi komp po tych poradach właczyał sie w 3s(od wpisania hasła do pełnego załadowania systemu)
Co się konkretnie dzieje?
Nie ma takiego programu.
Sa tylko programu, aby usunąć uporczywe rzeczy.
A programy typu “Twój komputer szybszy o 10000%”…nawet na to nie patrz.
Chyba, że lubisz częste formaty.
Radze zastosować sie do wszelakich poradników, w których ładnie opisane jest co można usunać z Windowsa, aby ten działał troszkę szybciej.
Są również dobre programy analizujące, które pokażą Ci co powoduje najdłuższe ładowanie się Windy, a następnie zoptymalizować to.
Wiem, że program TuneXP posiada kilka opcji, które zrobią za Ciebie to co sam musiałbyś robić dość długo grzebiąc w rejestrze. Sam z niego korzystałem, ale nie spodziewaj się, że Twój komp nagle zacznie latać.
Jeśli chcesz, aby wszystko działało duuuużo szybciej, to najlepszym rozwiązaniem na to jest zakup nowego sprzętu…nic innego nie pomoże.
Wszystkie programy rzekomo przyspieszające poprostu niedziałają
Optymalizacja też niewiele pomaga