Jaki system na takiego zloma?

myślę, że już dość tych porad… wszyscy radzą Win95 więc chyba nie ma sensu dłużej tego ciągnąć :?

Tez tak mysle czas zaknnczyc ten temat.

Dodam tylko, że sam pracowałem na Windowsie 95 przez ładnych 7 lat. Poznałem dokładnie ten OS i mogę ci go spokojnie polecić. Był to mój pierwszy system operacyjny i na zawsze pozostanie w mej pamięci :cry:

Jest funkcjonalny i antypiracki (Kaaza i eMule nie działają :lol: )

ej mam jedno pytanie odnośnie tego , jak kupie go na allegro ten win 95, to moge go normalnie instalowac tak jak xp czy to musza byc jakies specjalne wymagania?

FreeBSD 4.x

mógłbys troszkę jasniej??

ja sie za bardzo na tym nie znam :slight_smile:

Jeżeli Autor postu będzie przydzielał więcej pochwał

niż jedną, to zostana one skasowane, a sam otrzyma

ostrzeżenie za bałagan

Nie ma zadnego obowiązku pzryznawania punktu

pierwszemu który odpisze, ale temu który faktycznie

Sprawdzalem wina 95 tez jest fajny , ale lepiej widzi mi sie win nt 4.0 workstation lepiej dziala i moge sobie wlaczyc uslugi Server-a.

Można by się zastanowić nad jakimś linuksem typu Deli linux

A co to za Linux ??

http://asseq.pl/modules/distro/linux/deli.html

jakie on ma wymagania i czy ruszy na tym zlomie ??

linuxy maja małe wymagania, ten linuź powinien iśc dobrze nawet

a czytałes to co napisał boczi?? a raczej co było w linku??

ruszyc ruszy

Witam.

Mam podobny sprzet do Twojego, procesorek tylko"mocniejszy" - 100 MHz. Na poczatku mialem na nim posadzony Win95 i komp smigal dobrze. Jednak po pewnym czasie posadzilem Win98SE i musze powiedziec, ze Win98 o wiele lepiej sie sprawia. Przede wszystkim jest ciut szybszy, programy odczuwalnie szybciej chodza pod Win98. Kiedys testowalem sobie na tym kompie Linuxa - PLD 1.0. Chodzil dobrze w trybie graficzynm i tekstowym. Jednak to jest Linux troche trudny w instalacji, wiec jezeli sie nie znasz to sprobuj Mandrake. U mnie tez na tym kompie wersja 6.1 i 7.0 chodzila w miare dobrze. Dzis jednak uzywam Win 98 SE i przy tym pozostane.

Powinienies jednak sprobowac ponownie, moze cos nie tak przy instalacji poszlo.

Pozdr.