witam. chciałbym kupić głośniki do kompa ale nie wiem jakie… chciałbym aby były 5.1 i cena do ok. 250 zł. rozchodzi się na czystych dość dziękach i dużych basach. lecz może ktoś wie jak złożyć samemu po częsciach taki sprzęt to chętnie proszę o radę. dzięki i proszę o rady. :lol:
logitech x-540
Jak poszukasz, to może na allegro wyrwiesz Logitech X-540.
Może chciałbyś Geniusy SW-HF 5.1 5005?
i byłby lepszy wybór niż te lodżitechy
Witam. Popieram zdanie (goodprogram,VenturA) genius 5005 będzie dobrym wyborem sam je używam i jestem bardzo zadowolony, na sylwka grały glośniki i bardzo dobrze się spisały basik dawał sąsiadom popalić
ten sprzęt potrafi dobrze wymiata tylko musi być dobra karta muzyczna i kwestja ustawień, naprawde genius 5005 bedzie dobrym wyborem :)ja mam taki model
http://www.cafepc.pl/media/Image/Recenz … 005/03.jpg
ładnie się prezentują
Zgadza się chłopaki głośniki są naprawde w deche :lol: drewniane, duża moc i ładny bass. Ja się właśnie pozbywam G.5005 z racji zakupu G.6000 . Jeśli jest ktoś zainteresowany prosze pisać na GG: 6461396
logitech x-540 jak dla mnie lepszy wybór
Do czego głośniki? Jak filmy to ok (5.1 Geniusów będzie git), jak do muzyki to zdecydowanie lepiej porządny zestaw stereo.
-
to nie jest drewno tylko sklejka MDF, choć niektórzy twierdzą że to dykta, dla nie poznaki, obita sklejką…
-
duża moc ? buhahhaha niezły żart, one maja dużą moc jedynie na papierze…
-
phiiiii, to nie jest ładny bass, tylko dudnienie…
Ale on chce głośniki do 250zł a nie za 310 :lol: